Husägarn :)

Det är mycket som händer nu, eller man kan väl säga att mycket har hänt på ganska kort tid :) Känns som väldigt länge sen, fast det bara är lite mer än ett år sedan, jag bodde i min tvåa på Nyfors, rökte och levde utelivet med bara mig själv att tänka på.



Det var roligt, men jag saknar det inte :)

Idag bor vi i en underbar lägenhet mitt i Eskilstuna, här har vi trivts jättebra och ungarna gillar att ha varsitt rum jämför med förut när dom delade. Vi har stan utanför fönstret och det har varit underbart att bara gå ut genom dörren och ha affärer och uteliv framför näsan. Jämfört med mitt liv i Norrland har jag verkligen fått leva mitt i stan :) Ekilstuna är lagom stor för mig, jag är ingen storstadsmänniska men heller ingen skogsmulle, utan vill ha lagom. 

Nu har vi tagit nästa steg, vi har köpt hus :)
Jag sa för inte alltför länge sen att jag inte ens visste om jag nånsin ville ha hus igen. Lägenhet är bekvämt, man bara ringer nån snubbe om saker går sönder och vill man flytta så är det gjort på tre månader och mitt i stan kan man bo. Sen har jag nån sort panik för att bli vuxen, tråkig och grå och hus är ju massa vuxenpoäng. Hade många samtal om precis det med Erica när jag blev singel förr förra december och det i samband med att jag sen träffade en väldigt vuxen, men trots det rolig, spännande och galen kille, gjorde att jag mer och mer insett att man kan vara vuxen, ansvarsfull OCH rolig, spontan och galen.

Vi pratade om hus fram och tillbaka samtidigt som vi for på massor av visningar för att få något att jämföra med. Sakta men säkert växte fördelarna med hus och nackdelarna med lägenhet och till slut var vi med i en budgivning... som vi dock inte vann. 

Vi tittade på ett gäng fler hus, men det var inget som direkt fångade oss. För att göra en lång story kort kom vi fram till att köpa huset med rätt "grund" och skapa resten tillsammans, precis som vi vill ha det. Det fick dock inte vara för lite "grund" eftersom ingen av oss är sugen på nåt helrenoveringsprojekt. 
Huset vi hittat är precis det vi letade efter, en opolerad pärla :) I våra ögon iaf och det är ju det som räknas ;)

Tjuvtitt :)


Förutom husköp snurrar livet på. Imba gjorde illa sig för en tid sedan i tassen, hon skar sig i den lilla tramdyneplutten som sitter en bit ovanför tassen och det har inte velat läka, såret går upp hela tiden. Bokade tillslut tid på Strömsholm för att få hjälp och råd. Lång story kort även här så fick jag inte det bästa bemötandet och det förvånar mig eftersom jag varit enormt nöjd de andra gångerna.. När man känner att man inte vill lämna hunden där utan att ha pratat med en annan veterinär så är det rätt illa... Det blev bra tillslut, tramdynan är sydd och det ser jättebra ut. Så pluttan är nog hel och läkt igen till flytten :)

Vi planerar en Ölandsresa i sommar, ska bli skönt med semester! Det blir flytt till huset i slutet av juni, Öland i början av juli, sen bygge av hundgård och lite mer fix med huset resten av semestern. Ser fram emot det jättemycket :) 

Det var det för den här gången, nu: Greys :)



So long!