Michael Joseph Jackson *58 08 29 +09 06 25



För ca 5 timmar sen kom en arbetskamrat in och såg helt chockad ut, - "vet ni vad som har hänt", säger hon, - "Michael Jackson har dött, han fick en hjärtattack". Min hjärna stannar upp, va? nämen nej, eller.... va?? Nej! Han kan inte dö!

Min Michael som jag avgudade, älskade, grät, somnade, skrattade, dansade till. Michaels röst som tröstade mig, stärkte mig, lugnade mig, ja, hans röst och musik var allt för mig. Han var en GUD.

Nu är det ju några år, kanske 10-15 år sedan jag släppte min totala hängivelse till honom, men han var min första och hittills största idol och det känns i hjärtat nu när han är borta.

Jag minns hur jag klippte ut alla tidningsreportage och klistrade in i en pärm, en pärm som fort blev två pärmar och jag lärde mig allt om honom, min första (och enda, såå gammal är jag inte ^^) LP skiva är hans "Bad" och jag kan fortfarande känna lukten av plasten som skivan var i. 1992 gick min dröm i uppfyllelse när jag fick åka till Stockholm Stadion och se honom live på Dangerous turnén. Det var stort för 12 åriga lilla mig .... :)

Efter det kom sexanklagelserna och det känns som att han aldrig repade sig från det, trots att han faktiskt blev friad. Det var också nu han enligt mig började se riktigt spooky ut. Hans näsa, hans ögon, allt såg fake ut. Nä, jag vill minnas Michael som den otroligt begåvade, glade, charmige showaren han faktiskt var i toppen på sin karriär.

Såhär vill jag minnas Michael


Michael Jackson är död... jag fattar det inte...

El-Jo-Mi´s Partner in Crime, "Imba"

Det blir lilla GUL som blir våran!



Det känns så himla bra nu när jag har bestämt mig, hon är underbar och jag längtar tills hon är här! :) Alla valparna är underbara, så det var supersvårt att välja, men Gul har liksom varit en liten stjärna i mina ögon sedan första början.

Hon ska heta Imba. Dels kommer det från Kimba. Han var den första terv jag träffade och han imponerade stort på mig. Det är pga han som jag har Tia idag och fortsättningsvis också Imba!
Sen är "imba" ett utryck i World of Warcraft, det betyder imbalanced och menas att något är så obalanserat bra att det klassar ut allt annat!

Partner in crime tänkte jag ut som namnförslag åt henne redan efter första resan, när dom var 3 veckor. Hon verkade vara en sån som hänger med på allt bus man kan tänka sig hitta på och det stämmer fortfarande på henne tycker jag :)

ca 2 veckor gammal liten plutt
 

ca 3 veckor gammal, nyfiken på allt ^^
   

ca 6 veckor och heeelt underbar! (precis som sina syskon!)
   


Den 9 juli är det dags att hämta hem henne och då får jag ju också äntligen ta hem Tia, min underbara älskade Tia <3 Det ska bli så himla roligt och spännande att följa valparnas vidare utveckling och lilla Imba som ska jag få dela varje dag med!

Kram!

Pupps filmer!

Har massor med filmer på puppsen men jag kan ju inte posta alla haha, eller jo det klart jag kan, men det känns lite overkill till och med för mig ^^

Här är några utvalda:

Pupps busar och springer in i tunneln, vilket gör Tia lite fundersam :D


Svart har fått tag i mina nycklar och springer runt stolt som en tupp!


Vad är det med skor som gör dem så goda?? :)


Det var allt för den här gången, nu ska Nera, Sigge och jag gå ut en sväng i solskenet!

Sigge-pigge ^^

Har Sigge här med mig nu för Erica jobbar heldag, 7-21. Det går jättebra att ha honom, han gör inte så mycket väsen av sig, och numera låter Nera honom gå som han vill hehe. Från början pep hon så fort han skulle gå förbi henne. Kan väl tänka mig att det blir lite mer livat här när Tia och valpen kommer hem :D Men det ska nog gå att vara Sigge-vakt då med ^^
Ser jättemycket fram emot att få hem Tia, och känner mig hel laddad inför valptiden! :) Det behövs nog att man är lite laddad, minns ju valptiden med Nera haha, ni som kännt mig så länge vet ju hur hon var som valp ;) Tia däremot var en liten ängel, bet inte sönder något och var praktiskt taget rumsren när hon kom till oss. 

Iaf. Sigge var det jag skulle skriva om :) han är helt underbar denna hund! Jag blir nog inte så lite besviken om Erica inte behåller honom, hehe, no pressure gumman ;) ^^
Han må vara lättstressad och lite pipig från och till, men så snäll och go och älskvärd <3
En del hundar tycker man bara om, och Sigge är defenitivt en av dom.

Sigge letar bollen med sin nya matte


Man kan inte tro att han är typ 9 år :)

6 veckor gamla!

Nu går tiden fort tycker jag ^^ Innan dom kom till världen gick tiden så jäkla långsamt men nu flyger den ju fram! Sex veckor har dom blivit och om bara två veckor är det dags för dom att flytta till sina nya hem.

Idag har det varit mycket bättre väder, fortfarande blåsigt, men nu på kvällen har det varit bättre, så jag har suttit där ute med dom ganska mycket idag. Dom är så himla goa allihopa, kommer skuttande när man ropar, fulla med bus, sen somnar dom sött i famnen en stund för att sedan fortsätta buset sen när dom vaknar. Härligt!

Här kommer bilder :D

     

     
     



Imorgon är det dags att åka hem igen, men jag är ju tillbaka om två veckor :D

Kram!

Kärt återseende! <3

Det var som att komma hem när jag kom fram till Eleanor, har ju varit här så mycket nu på slutet :) Nu har valparna fått flytta till en större valplåda med högre väggar och den klättrar de inte över i första taget ^^

I öppningen är det dock lite lägre så Tia kan hoppa ut och in och där står de när de vill ut, som fem rymlingsbenägna små fångar ^^



Jag kom fram igår på kvällen och den här gången fick jag ett ordentligt välkomnande av Tia :D Valparna var ute i sin härliga hage, jättesöta och jätteglada! Gud vad kul det var att se dom igen!!!

Det var en helt annan känsla att ta i dom och nu är dom ju helt med på vad som händer och dom springer och busar och drar i leksaker och biter i allt! Alla är jättesociala och följer efter en som ett gäng ankungar, haha.

Här kommer bilder!

     

 

   
   


Jag är fortfarande krasslig i hosta och har precis börjat få tillbaka rösten och ute blåser det kallt och regnar av och till, ingen bra idé för mig att vara ute för mycket. Typiskt eftersom det är roligast att busa med dom ute där dom kan springa och röra sig fritt. Hoppas på bättre väder till imorgon!

Kram från norr!

Snutt dags igen!

Nu är det snart dags igen att åka och träffa Tia och pupps, närmare bestämt imorgon!
Det ska bli så himla kul att träffa dom igen, jag hann ju ganska precis se början på deras små personligheter och nu får vi se om dom är som jag tänkt mig ^^ Troligtvis inte alls haha

Den första tiden jag spenderade med Tia och puppsen kommer jag nog aldrig glömma, det var så himla fint att få vara så nära och se alla deras små framsteg, första kliet bakom örat, första riktiga "blicken", första lilla skallet... Sen att se Tias sätt och skötsel, att allting fungerar och att hon vet vad hon ska göra, som sagt tidigare....magiskt.

Nu kan jag tänka mig att det är liiite med fart och aktivitet på de små och dom kanske inte ligger lika snällt i ens famn längre hehe. Ser verkligen fram emot imorgon!

Här är lite bilder där dom är ca 5 veckor:
     



Lite svårt att säga vem som är vem :) men söta är dom, sötast i världen! ^^

Tack Annica och Eleanor för att ni tar så fina bilder! :)

Nagelpyssel ^^

Har en ny vana att surfa förbi de mest lästa bloggarna på blogg.se, där hägrar ytlighet och många är enligt mig långt från marken och svävar. Men ändå återvänder jag för att liksom se de nyaste tokigheterna :)

Var iaf inne på en blogg vars innehavare är smått galen i naglar. Hon kör med lösnaglar och pryder dem i alla möjliga färger och med massa olika dekorationer. Vad sägs om små julgranar och paket på naglarna till jul? ;) Aja, även fast jag tycker hon tar i lite väl mycket är ju faktist vissa kreationer väldigt snygga så jag bestämde mig för att prova :D

Ytligt? jaa, tjejigt? jaa, omoget? joo, praktiskt? näää, roligt? - som fan! :)

Gjorde första kreationen för typ en vecka sen:


och här är andra som jag gjorde nyss:
 

Är hemma och sjuk med feber och halsont, har knappt nån röst kvar och jag har TRÅKIGT! Därför passade det med lite nagelpyssel :)
Orkade inte hålla på med lösnaglar, så det är mina riktiga naglar. Fast såhär i efterhand hade det nog varit lättare, det var ett jäkla plottrande för att få dit allt på högerhanden ^^

Kram!

5 veckor!

GRATTIS underbara små pupps på 5 veckors dagen!

Pussar i massor till er, och till mamma Tia! <3 <3 <3

Im here to stay!

Jag har nu jobbat 5 månader på mitt nya jobb och provanställningen är på sitt slut, den går ut den 12 juli. Idag var det dags för medarbetarsamtal och jag blev erbjuden fast anställning! Jag trivs ju jättebra här nere och har varit på det klara länge med vad jag vill, så jag tackade ja.

Så nu är det alltså klart, jag blir kvar här! :D

Vi firade lite på kvällen med att gå ut och äta på Mongolian/Thai restaurang. Dom hade buffé med suchi, kinamat och mongolisk mat, supergott var det och vi blev supermätta!

Så jävla gott! Min nya favorit restaurang ^^


Mitt sällskap <3
 

Tack gumman för ett bra initiativ <3

Symboliskt

Var ute på en runda med Nera och Sigge idag och hittade den här:



För mig blev det här väldigt symboliskt för någonting som blivit väldigt viktigt för mig; möjlighet att påverka och att faktiskt bli hörd. Den största orsaken till varför jag valde att flytta från Ö-viks kommun och någonting jag hoppas Eskilstuna står för. I Ö-vik sätter man spaden i jorden utan att ens förvarna...

Rix FM festivalen är i Eskilstuna

Självklart måste man ju kolla läget :) Gick på ledighet i morse så jag orkar ingen fest idag, men en runda för att titta var ett måste eftersom BWO skulle uppträda. Inte bara dom då, utan Alcazar, Star Pilots, Sara Dawn Finer och en del andra också, men BWO var dom E och jag mest ville se :) Minns när dom spelade i Kramfors, jag hade knappt hört om dom innan och tyckte "äh, så bra är dom väl inte" men jag blev frälst av blonda Martin ^^ (heter han det?)

Ja, dom är bra och melodifestival låten, you´r not alone, har en killer text.

Han har en störtskön stil


Kram!!