Life is good ^^

Fan vad jag älskar att leva <3


"Catch you on the flip side"

St. Patricks Day :)

Tog en sväng på stan igår med en kompis och kom hem med den här skönheten ^^



Det var tydligen St Patricks Day igår och förutom hatten hittade vi en riktigt leprechaun, hahaha

"We no speak sandwich" ;P

Heja MoDo...

MoDo verkar behöva allt stöd dom kan få så här är mitt bidrag :)

Hejja hejja hejja MoDo!!!!


Titta!



Nu ÄR det vår! :D

Premiär som barnvakt :)

Ända sedan Erica blev gravid har jag tänkt att nu ska jag ge mig in i det här med att gilla småbarn. Har aldrig varit dragen själv mot att skaffa några och är fortfarande inte speciellt sugen. Inte heller att gulla eller hålla småbarn har tilltalat mig, är mest rädd för dom :)

Sedan Edwin föddes har jag försökt hänga med honom så mycket jag kan och det hela har liksom gett sig själv. Visst var det scary i början, när man inte visste hur man skulle lyfta eller hålla honom, stötta huvet osv. Men det gick rätt fort över :) När rädslan försvann blev det mycket mera mysigt att vara runt honom. Han ÄR söt, på riktigt och jag gillar honom asmycket :)

Har sagt några gånger att om det behövs barnvakt så är det bara att fråga mig och för typ en vecka sen så var det dags för premiären :) Dom hade köpt chips och dip och förberett så jag kunde beställa onlinepizza, haha, snacka om service till barnvakten liksom ;) Laddade upp massa leksaker, handukar, allt jag behövde typ Cola, mobben och TV dosan inom räckhåll på bordet och sen drog Erica och JO. 

Lite scary första minuten var det, men den känslan försvann lika fort som den kommit :) Vi inledde kvällen med att läsa prasselbok :) Den var intressant länge ^^



Sen roade han sig med diverse andra leksaker, bl.a. bitleksaken var populär och såsmåning om var det matdags. Tiden gick faktiskt otroligt fort och jag hann inte ens tänka på chips och dip :)



Han var nöjd 90% av tiden och efter maten somnade han som en stock och sov lugnt ända tills Erica och JO kom hem igen. Premiär barnvakten avklarad och helt smärtfritt passerad! Yeah!