Sommar i luften

Det har varit några riktigt sköna dagar sista veckan, riktig sommarvärme med över 20+



Vi har varit ute så fort det funnits möjlighet och hundarna har hunnit med sitt första vårbad :) 

Hundbadet i Vilsta




Eftersom Flemming och jag väldigt snart ska flytta har vi inte kunnat vara ute så mycket som man har velat, fullt upp med att packa, men då har balkongen varit bra att pausa på och njuta av solen.



Två som tydligen blivit vana att få slutet ;)


Idag har min bil fått service, DET var välbehövligt för min lilla pärla. Imorgon ska jag till Liseberg med min brukare, sämre jobb kunde man ju ha :) Dagen efter går flyttlasset till nya adressen, lånad bil och hyrt släp :) Till och med lånad chafför, haha.

Imba <3


Liten har blivit stor

Vi håller på att packa inför flytten och jag hittade Imbas lilla halsband från när hon var "lilla Gul"



Man förstår knappt att hon varit så liten :)

Greys och mys

Har ju fastnat totalt för serien Greys Anatomy och det har blivit många mysiga kvällar med soffan/sängen med bärbara och en hund i famnen :)





Tyvärr är fästingsäsongen här nu så jag kommer sluta ha dom i sängen, men soffan får dom mysa i året runt :) Jag hittade faktiskt en fästing på Imba häromdan så nu har vi tagit på dom fästinghalsbanden. Hoppas det funkar lika bra som förra året på Nera, hon fick knappt en fästing på hela sommaren.

Hur lyckas man?

Var extramatte åt Neris häromdan och tänkte jag skulle ta några bilder på promenaden :)





Det gick väl sådär :)

Min lilla valp har blivit stor!

Redan 1 år gammal... ett år sedan jag fick mail med bilder och film på Tia och små puppar som kravlade omkring alldeles nyfödda! Fem stycken små underverk, Gul, Blå, Lila, Grön och Svart hette dom då :)



Underbar tid var det, små snuttande valpar och Tia verkade helnöjd med sitt jobb som mamma. Jag själv kommer heller aldrig att glömma den tiden och jag är jätteglad att jag fick vara med Tia och valparna så mycket och så nära.



Efter ett tag stod det klart att Gul skulle bli min :) El-Jo-Mi´s Partner in Crime "Imba" 





...och mamma Tia konverterade till malle :)




Hon har växt upp till en ståtlig unghund, snygg och smart! Tack, tack, tack kennelmamma Eleanor för helt otroligt underbara hundar! :)



Igår på födelsedagen fick hon en stor snörknuta (eller vad man ska kalla det) och den blev omtyckt :) Hon har en stor knutboll sen tidigare och även den är en favorit, det är den enda sorts leksak som faktiskt håller ett tag :) Det blev väl lite extra lek och gos hela dagen, och sen på kvällen fick dom tuggben som dom bytte med varandra flera gånger :) Efter att Nera flyttat är det inte alls samma spänning runt godsaker, benen kan faktiskt ligga kvar i några dagar innan dom blir färdig tuggade :)

För övrigt börjar det dra ihop sig inför flytten den 1 juni. Vi har börjat packa lite smått och funderar just nu på om det är värt att leja bort städningen :)