Åkt på magsjuka...

Mmmm... vi har haft det på jobbet en tid nu och jag har lyckats hamna uppi det gång på gång på gång, fram tills nu har det dock sett ut som om jag skulle klara mig...men icke...

Har inte fått behålla nåt sen i måndags, försökte med lite fil nyss och verkar gå bra än så länge så *fingrarna korsade* det kanske är över snart :) Känner mig lite piggare idag också, bara att jag kan sitta vid datorn säger ju en hel del.

Har egentligen inte alls tid att vara sjuk! Har så mycket att ordna i lägenheten! Hade tänkt hinna måla om i badrummet innan jag flyttar in, men det ser inte ut som jag kommer att hinna det nu. Har iaf fått ordning på det mesta för att kunna bo där, soffan kommer idag till och med!

Jag tar med mig Tia ibland när jag far dit så hon ska vänja sig. Fram till nu har det ju knappt varit några möbler där, så hon tycker nog det är lite konstigt. Dessutom boffar hon åt folk som går förbi i trappuppgången, något som vi måste träna bort.

Nera fortsätter tappa vikt, men det går mycket långsammare nu. Hon mår verkligen super nu jämfört med förut när hon hade ont i ryggen. Det var som om huden satt fast på ryggen förut, men nu är det mycket lösare. Hon hoppar också upp i bilen själv nu och trappen tar hon i typ 2 hopp.

Ser fram emot att börja träna regelbundet igen, men det är som att jag vill ha flytten klar innan jag ger mig in i det igen. Har ju ett helt hus att städa ur, så praktiskt taget all min fritid går åt till sånt. Ofattbart vad mycket skräp man samlar på sig!

Ha det bra allihopa!