Sen sist..

...har jag sett Jay Smith på Harrys... en besvikelse faktiskt, han såg ut att vara hög som ett hus och framträdandet blev inte alls vad jag förväntat mig.. synd på en sån otrolig talang men thats life i guess..



Dagen efter åkte vi till Norrland och träffade släkt och vänner. Hann med båda syrrorna, kennelträff och tre vänner det var aslänge sen jag träffade, jättekul var det :)

Annica superfotograf :)


Jag och Imba


Det var strålande sol hela tiden i Norrland, så vi fick oss en jättehärlig helg där uppe! 

Den 6 maj fyllde Imba 2 år! Hon är och har alltid varit en helt underbar hund, allt funkar jättebra! Men så är hon ju sin mors dotter också och Tia är ju gudomlig! ;)

Den 7 maj hade Eleonore födelsedagsparty med sexpart som uppvärmning av kvällen, haha, underbart! Det blev en kanonkväll för alla som var där :) tack Elle <3



Solen har bjudit på några fina soldagar i Eskilstuna också, med riktig sommarvärme, så jäkla skönt! Lyckades dessutom pricka in så jag var ledig två dagar med härlig sol :) Bikini+balkong+strålande sol = nöjd Cattis ^^
Målade lite naglar också, det var länge sen :)



Inte så avancerat, men lite roligt :)

Var ute på långprommis med bästa Erica och Edwin häromdan, riktigt skönt var det! Hundarna fick springa lösa och det var sådär lagom varmt och ljummet i luften. 

Erica och lill-gurkan ^^


Annars är livet precis som det ska vara, med lite nya spännande inslag ;) Imorse hittade jag en kärleksfull lapp på köksbordet, livet är underbart <3

Just nu sitter jag i Slagsta och bloggar :) Är barnvakt åt Edwin medans Erica är ute på äventyr. Han har precis somnat så jag kan ägna mig åt JO´s zombiesamling, haha :) 

Sötast i stan :)


Nu ska jag dricka cola och glo film ^^
Kram!