Första snön

Lagom till jul :) Det är första året för mig i Eskilstuna som vintern verkar bli sådär mild och normal som den brukar vara såhär långt söderut :) Ändå lite trevligt med nåt vitt på backen som gör det lite ljusare :)

Pluttarna i nysnön
  

Trevlig vinter!


Årets halloweenfest :)

Det blev en helt galen halloween iår, jag hade jättekul och det tror jag alla som kom hade också :) Alla gäster hade faktiskt klätt ut sig, till mina stora glädje, haha, det var häxor, vampyrer, mumier, historiska personer och faktiskt en av de värsta filmkaraktärerna (enligt mig); the ring tjejen, haha ;P

Gillar Ericas inlevelse på slutet, pluspoäng! ^^


Tog tyvärr knappt några bilder, det blev liksom inte tid för det, haha, såg dock att det fanns ett fint filmklipp med lite dans från festen på FB ^^

Me och JO-mumien :)
 

Erica, Björn och jag ^^
  

Vad är en bal på slottet när man kan ha Halloweenfest liksom ;) Ser redan fram emot nästa år!


Inför Halloween:)

Måste bara dela med mig av mina experiment inför årets högtid, Halloween ;)

Skaffade nya linser för iår och hade massa nya idéer :) Bestämde mig till slut för zombieutklädnad iår igen, man kan ju göra zombie på så många sätt! Kan enligt mig aldrig bli tråkigt :)

Provade lite olika sminkningar av sår, men det var svårt att få till det bra.. Hittade nån video på youtube som beskrev hur man gör med hushållspapper och lim :) 

Första försöket :) Tyckte det kunde va coolt med tråd och nål :)


Andra försöket, lite bättre men fortfarande som en kant där papperet börjar...


och här är linserna :)


Kände att det där med papper inte riktigt var min grej, fick inte till det bra nog, så jag provade att göra sår med vanligt flytande lim och det blev helt ok faktiskt, klart bäst hittills!

 

Kände att lim kanske inte var det bästa att använda på huden så jag gick till min favorit leksaksbutik i stan (dom säljer massa halloweengrejer och annat skoj som man vanligtvis inte hittar i en leksaksaffär). Där hittade jag iaf flytande latex på en liten tub :) Kan säga att flytande latex är min nya bästa vän i halloweentider, bara fantasin som sätter gränser ;)