Kurs

Snart ska Tia och jag på uppföljningskurs på Tävlingslydnaden vi var på för en tid sedan.
Instruktör är Nadine Karrhammar, en jätteduktig tjej som verkligen ser till individen. Det ska bli kul att komma iväg och få lite ny motivation!
Det jag tog med mig mest från förra kursen var att hålla bättre planering på min träning. Att ha mål och notera hur man tränar. Även att ha en målbild av hur det ska se ut och det har gett mkt i min träning.

Egentligen det enda moment jag vill ta upp denna gång är skott träning. Jag hoppas på några bra tips och råd som passar tillTia. Resten har jag iaf en plan för hur jag ska träna, det är just skotten som är svåra.

Träningen börjar kännas bra igen, vi har haft en liten svacka. Eller jag har haft en svacka, Tia är lika duktig som annars :) Har känt mig trött och slut en tid och det har gjort att jag har mindre fart och energi på träningsplanen. Det i sin tur märks på Tia, hon minskar på tempot hon med.

Nu sist kändes det iaf bättre, hon var laddad och hade kanonfina positioner vid vänstersväng. Sen provade vi en ny grej på rutan och wow vilken fart det blev på henne! :D

Puss på nosen!
/Cattis, Tia & Nera