Underbara Sommar!

Idag har vi varit på långprommis ner till vattnet och tro det eller ej men Tia simmade både en och två och flera gånger ! : ) Det blev lite tassplask från början men efter några gånger så gick det bättre.

Idag var första riktigt fina dagen på semestern, första veckans väder har väl varit sådär måste jag säga, men jag bryr mig inte så mkt om vädret, huvudsaken är att få vara ledig!

Till veckan åker vi (jag och Flemming) till mina föräldrar för att åka ut med deras båt, nice nice. Då får hundarna vara med "gamm-husse" Patrik.

Glad sommar från Bottisarna!

Snaaaart...... :)

...... är det SEMESTER!!! och inte bara semester utan min livs första semester! Ska bli så otroligt ofattbart skönt!
Får besök av min nya pojkvän från Danmark om ganska precis en vecka, och fan vad tiden kan gå sakta när man väntar på något kul...

Han ska iallafall stanna i ca tre veckor så han kommer att få vara med på både El-Jo-Mi´s lägret och lite smått och gott annat kul med hundarna :) Ska nog dra med han ut i skogen långt från civilisationen så han vet vad han ger sig in på ;)

Just nu ligger hundarna och halvsover, Nera blundar helt men Tia öppnar ett öga så fort jag rör mig, det kan ju hända nåt skoj :) Dom har inte fått göra så mycket mer än vanlig promenad idag för jag har jobbat heldag och känner mig helt slut, men dom ligger här så nöjda ändå.

Vi kom hem från Kramfors i onsdags och där har dom blivit väldans ompysslade. Dom har fått tuggben och fått pälsen kammad, gått långa promenader och dessutom får dom vara i soffan! Haha låter som om jag aldrig gör sånt med dom, hehe, men det gör jag ju :) Ändå blir det på ett annat sätt när nån annan än jag gör det :)

Nä, nu ska vi trotsa det något regniga vädret och gå ut på kvällsprommis!

Ha det bra!
/Cattis och bottisarna

Lite bilder från prommis förra veckan

Är just nu hemma hos mina föräldrar med halsfluss.... bra att hjälpen finns när man behöver den :)

Tänkte iallafall att jag skulle posta lite bilder från förra gången jag var hemma. Jag lånade med mig mina föräldrars kamera ut på prommisen upp i skogen :)

Så här ser Tia ut när hon går "här"  :)
image6

Tia med matte :)
image9

Neris, kopplad för säkerhets skull :)
image14

Framme vid skogen!
image7


Det är fin-fin utsikt där uppe!
image10

och Tia hittade nåt jätteroligt att rulla sig i :)
image11

image12

image13

På väg hem och Neris hade en rolig skugga :)
image15

Nerisen igen :)
image16

och till slut...... min nya pärla!!!! :D :D visst är den fin :)
image17

Ha det bra!
/Cattis, Nera & Tia