Jag kan se in i din näsa ^^


Finkameran

Tog med mig "finkameran" ut i skogen idag. Måste ju använda om man har en liksom och det var ett tag sen den fick lufta sig nu.. 

Vi gick en lång tur idag, jättehärligt med lite lagom kallt :) 

Tia ♥






Imba ♥








Tia & Imba delar pinne ♥


Min pinne säger Tia :)


Titta här kompis ^^


Helt otroligt hur mycket man kan älska två hundar ♥ Dom är mina änglar ♥

Foppa i mitt hjärta <3

Fan, det är inte utan att man blir sentimental när allas våran hjälte Peter "Foppa" Forsberg ska sluta spela hockey...



Såg hans tal där han berättar det och shit, blev faktiskt tårögd :´( 

Jag minns hur vi som galna fjortisar åkte till Ö-vik och jagade Foppa, Sundström, Salle, Söderberg och resten av gamla MoDo gänget, haha. Vi hängde på deras träningar, stannade alltid kvar efter matcherna för att få autografer och kort med dom osv... Nästan lite pinsamt, men jag och två kompisar gjorde vår praktik på Kempehallen bara för att få se våra hjältar, haha. Vi fick städa och torka varenda stoljävel inne i Kempis, men det var det värt för vi fick se alla träningar och alla matcher gratis ^^ Har en mängd autografer och massa puckar från MoDo matcher kvar i en gammal pärm, hahahaha :)

Hittade faktikst en bild här, har nog resten i Västhammar ^^


Kortet är taget på nån fotbollsmatch som dom var med i, sen framkallat och sen medtaget på MoDo match för autograf, haha. Hamnar på hedersplats på väggen vid datorn :)

Erica, minns du dikten du skrev till Foppa när han drog till Quebec? Minns bara fragment av den, nåt med myggor och MoDo gjorde han så bra? :P Den var fan bra ^^

Tragiskt...

Man tror man känner nån efter mer än tre år tillsammans, men tydligen inte... 

Som ni kanske sett så får jag diverse kommentarer här på bloggen och det är väl inte så svårt att lista ut vem det är som skriver. Avslutet mellan oss blev mindre trevligt kan man väl säga och jag är fortfarande förvånad över hur illa han faktiskt betedde sig... 

Det här är första och sista gången jag bemöter dom här kommentarerna, föreslår att ni gör samma som jag och ignorerar dem

Vinter - Vår - Vinter igen

Våren verkar inte få nåt grepp på Eskilstuna än. Det var typ vår och nästan all snö smälte bort, men sen blev det typ 20 minus och massa snö igen och nu håller det sig runt 5-10 minus... Jag som tänkte att våren kunde komma lite tidigt iår, är less på is och kyla nu...

Men hundarna gillar snön och bryr sig inte om kylan... ^^




...däremot halkan, haha, här är det Imba som åker dit ^^


Jag är och går på brukshundklubben nästan varje dag nu, så skönt att kunna släppa dom. De dagar jag jobbar får dom det dom behöver på Hundkojan, dagiset :) Dom brukar slockna så fort vi kommer hem efter en dag där :)

Annars hänger jag fortfarande mycket i Slagsta, med världens bästa Erica <3

Tog några bilder på lill-gurkan, han har nästan fått ordning på det där med att gripa och hålla i saker nu :)

Glad kille och mamma <3


Full focus ^^


Så jävla söt <3


Ikväll blir det filmkväll i Torshälla, har äntligen hittat en skräckfilms-kompis! Det är svårt att hitta folk som delar min passion för zombies och blodsplatter, haha

I måndags var jag på bio, hehe, vi såg Åsa-Nisse, haha, men den var faktiskt bättre än vad jag trodde den skulle vara ^^ Kanske inget jag skulle rekomendera, men ändå sevärd på nåt sätt :) 

Kan också meddela att jag befinner mig ute i dejtingvärlden, haha, förvirrande djungel det här... det var länge sen sist, eller jag vet faktikst inte om jag dejtat nånsin :) Än så länge går det rätt bra iaf, tror jag....  ;)

Jay i Eskilstuna!

Trodde inte att årets Idol vinnare skulle komma till Tuna Park eftersom det inte stått något på deras evanemangsida, men plötsligt dyker det upp..... Jay och Minna på Tuna Park!!! Och självklart var jag där! 

Helt fantastiskt att höra honom live, han sjöng Nirvana, Von Benzo och lite annat, SÅ bra ^^



och här är lite vidoeklipp :)

Nirvana - My girl



Lynyrd Skynyrd - Thuesday´s gone


Von Benzo - Bad father, bad son


Han är egentligen för bra för att åka runt på sånt här Idol tjafs och spela i gallerior, men jag klagar ju inte eftersom jag fick se honom live helt gratis ^^ Hoppas han kommer göra sån här typ av musik på sin nästa skiva, då kan det bli riktigt bra :)