Hundar, sol och semester!

Min andra sommar semester någonsin, lika härligt som förra året om inte bättre. I år måste jag inte gå och längta efter min älskade dansk, för i vintras flyttade han hit :D

Hans föräldrar har varit här på besök, första semesterveckan. Det är helt otroligt vad mycket som finns att göra och se här i Höga kusten området som man inte tänker på när man bor här. Vi var bland annat upp på Skule berget och vi gick till Slåttdalskrevan och vilken utsikt det var vid skrevan! Visst har jag gjort det där förut, men det var länge sen och det var defenitivt värt svetten :) 

Hundarna har fått bada mycket, men Nera fick nåt problem med pälsen i början av sommaren, hon luktade gammal mjölk. Neras päls är så tjock och tät att det kan ta en hel dag för henne att torka efter ett bad. Jag ringde Annica (min enormt kloka och erfarna mentor haha) hon sa att yes diskmedel kan man använda och sen hårtorken för att få henne riktigt torr. Så blev det och Nera luktade inte illa längre. Vi har dock inte låtit henna bada lika mycket och efter varje bad torkar vi henne NOGA. Tia är nöjd och glad som vanligt, helt underbar är hon, kommer nog aldrig få en sån hund igen.

Andra veckan på semstern har vi varit i Kramfors hos mina föräldrar. Vi har lagt ut en båt och en brygga vid mormors gamla stuga och Flemming och jag har varit där nästan varje dag och solat och fiskat. Hundarna har fått springa vid stranden, Nera dock fastsatt i snöre så hon inte simmar så hon sjunker :) 
På kvällen har de fått vara hemma hos mina föräldrar medans Flemming och jag varit och fiskat abborre och gädda :)
 
Mamma badar fötterna                                                              
  

Flemming jobbar med båtstöden


Tia på bryggan
   

Nera badhund, sur för att hon inte får simma :)


Flemming täcker båten på kvällen
 

En vecka ledighet kvar, det gäller att ta vara på den till fullo :)

/Cattis