Cattis har ryggvärk... och Tino blir snygg-Tino! :D

Har haft ryggont från och till sen jag var typ 13, ingen större affär. Men nu har det värkt i tre veckor och dessutom spridit sig från ländryggen till hela ryggen. Musklerna känns som om någon har bankat på dom i en vecka...
Har fått order om att äta smärtstillande antiinflammatoriskt och undvika sittställning, annars röra mig så mycket jag kan utan att ha allt för ont, blodcirkulation är bra.

Går korta prommisar med hundarna, fast dom tycker säkert jag är väldigt tråkig som höjer rösten åt som så fort dom drar minsta lilla i kopplet. Stackars dom...

Men allt är inte negativt :) Har haft tid att halvliggande fixa en ny desigt till vår hemsida! På torsdag ska Annica och jag träffas och ha lite brainstorming om hur vi kan förbättra den. Ska bli kul! Men vänta inga snabba resultat, det tar sin tid att greja och dona fram en ny hemsida.

Sen vill bottisarna och jag gratulera snygg-Lars, nej förlåt snygg-Tino ; ) till titeln SUCH, brorsan är bäst säger Tia, fast det visste vi redan ^^

Puss på nosen!
/Cattis & Botttisarna

Farmor Annica och farfar Anders är bäst! :)

Ja, vad gör man när man hittar en äcklig liten fästing på Tiis, jo eftersom matte är så löjlig och inte fixar dom små vidriga djuren så ringer man till Annica :)) Som tur var hade hon tid att hjälpa, så vi for direkt och där  blev det Anders som plockade bort den. Åh fy *** vad äcklig den va!

Väl av med ohyran och när vi nu ändå var i stan for vi en sväng på Torpet. Vi gick en långsam promenad och njöt av hösten och alla dess färger.
image38

Nera snusade på som vanligt...
image28

...och Tia tog sig ett höstbad :)
image30

Pinnar är alltid goda att tugga lite på
image32

Sen hittade Tia en hårig liten lekkamrat, fast den var inte med på buset, matte fick rädda den lille stackaren :)
image33
image34

Sen lekte Nera kurragömma...
image40

...och Tia hängde på....
image37
Matte avslöjade dom, för stora öron!

Men sen vann Tia :)
image35

Det var en härlig tur och Neris hade öronen rakt upp :)
image27

Efter prommisen tränade Tiis och jag lite lydnad, vi körde stegförflyttningar och hopp-apport. Försöker lära henne backa fot, inte så enkelt, men heller inte allt för långt borta :)

Ha det bäst!
/Cattis & Bottisarna