Glad Påsk!

Ska hem till mina föräldrar över påskhelgen :) En av syrrorna skulle komma också lät det som, det blir säkert kul.

Annars tränar vi på som vanligt. Högst på träningslistan står apportering och ink. med ställande.

Apporteringen börjar faktiskt ge med sig. Hon gör oftast rätt nu, fast det händer nån gång fortfarande att hon tar den i kanten. Har fått tag i en brandslang som kampleksak och gissa om Tia älskar den!!! Jag har använt den som belöning när hon kommer med apporten och det har gett bra resultat.

Ink. med ställande börjar också ge med sig, ÄNTLIGEN!!! :) Sist vi tränade stannade hon tvärt precis som jag vill att hon ska göra! Såå skönt när man ser att träningen ger resultat :)

Vi har grejat lite med vänstersvängarna också, jag vill att hon bara ska flytta in baken när jag vrider på mig. Hitintills har hon rest sig och liksom snott sig in. Men NU efter lite tips av duktiga träningskompisar ser jag resultat!

Vi var och tränade på asfalt, så skönt att träna på nåt annat än snö :) Tyvärr så var Tias tassar lite för mjuka för den hårda asfalten och hon rev upp lite på en trampdyna :((
Provade att använda en hundsko, men hur har dom tänkt att dom ska sitta på plats??? Nä, ska fara och fixa vattenavstötande linda istället, den lär sitta bättre :)

Över och ut från bottisarna!
Glad Påsk