2010!!!



Självklart önskar även jag och Flemming Gott Nytt År till er alla :)

Söta bilder <3

Såhär gulligt sover dom sen två dagar :)





Puss nosarna <3

Tia bäddar och bäddar och bäddar och bäddar...

Jepp, jag har konstaterat att Tia är skendräktig. Hon har betett sig lite halv konstigt sen en vecka tillbaka ungefär, hon slickade sig ovanligt mycket. Först trodde vi att hon löpte men när vi började räkna så är det ju bara ca två månader sen sist så det stämde ju inte. Nu senaste dagarna har hon varit helknäpp, hon går runt och gnäller, bäddar, gräver kojor ute, äter inget, vill vara nära hela tiden, ligger till och med tätt intill Imba och sover, vilket aldrig har hänt förut.

Först trodde jag det var nåt allvarligt fel på henne, att hon hade ont nånstans eller höll på att bli mentalt knäpp, haha. Men när hon började bädda fattade jag vad som var pågång. Hon har aldrig varit skendräktig förut, men efter lite googlande har jag förstått att man ska minska maten och öka motionen och, tja, minska maten behövs ju inte då hon knappt äter, så det enda att göra är väl att öka motionen?

Tips och goda råd mottages gärna :)

Julen över för iår

Flemming och jag firade jul i Norrland iår, hos mina föräldrar. Vi for upp den 22:a och i Härnösand stannade vi till hos min syster Lotta, önskade god jul och lämnade lite julklappar. Nästa dag hälsade vi på i Örnsköldsvik, först hos min andra syster Sussie i deras nybyggda hus och WOW säger jag bara... :) Nästa stopp var hos Annica och Anders där vi blev bortskämda med härlig mat :) Sen hämtade vi upp Eleanor och Toka på väg upp till gamla kära hundtorpet. Alltid ett kärt återseende för mig numera. Där gick vi på belgar-prommis; Tia, Imba, Toka, Kimba, Tino och Öxo åsså vi tvåbenta förstås :) Efter det återvände vi till Västhammar igen.

Mamma fick klä granen iår och fick Tia-puss som tack ^^


Tia sötnosen <3


Julafton blev en lugn tillställning, Kalla Anka vid tre, lite julmat senare och sen öppnade vi julklapparna. Tror hundarna fick flest i år, vi fick hjälpa till att öppna för dom hade fullt upp ^^ Kan hända dom var mätta sen julmaten, dom fick som vanligt en liten egen tallrik efter Vi ätit :)

Juldagen lånade jag mina föräldrars nyinköpta digitala systemkamera och tog lite bilder på voffarna, dom bara älskar snön! Båda två har typ huvudet mer under snön än ovanför när vi är ute :)

Som sagt :)


Fin bild som mamma tog


Imba pimba börjar bli en riktig skönhet <3


Imba gillar snö, har jag sagt det? ;)


Imorgon drar vi hemmåt mot Eskilstuna och sen jobbar jag över nyår... :( Man får tänka på pengarna sånna gånger...

God fortsättning!


GOD JUL!



Inte snö men close enough ^^

Det har inte snöat här, men för några dagar sen blev det minusgrader och allt blev vackert frostvitt. Hundarna och jag gick runt i en stor "park" lite norr om stan, som är så gott som inhängnad. Det var så himla vackert när allt glittrade i vitt.





Jag tycker dom kan fixa till stället och göra det till en hundpark, det enda som behövs är att fixa stängslet där det fallit ihop. Vet inte vad det var innan, men det känns som att dom har rivit nåt som stod där. Nu används området inte till nåt, förutom folk som övningskör och rastar sina hundar.

Julen har flyttat in

Flemming och jag har julpyntat ikväll. Det blir så himla mysigt med alla ljus överallt, man behöver verkligen det nu när det är så mörkt och tråkigt ute. Speciellt deprimerande är det ju när regnet inte vill ge sig, Sverige har hamnat i nån regnperiod :(

Ljuset runt jul behövs nog lite extra här nere eftersom det troligtvis inte blir så mycket snö som lyser upp ute...











Julmust! :D Lägg även märke till de två bärbara, syns att det är två nördar som bor här :)
Vi såg film ikväll, The Nightmare before Christmas



Den är gammal, från 1993, men jag har inte sett den förut. Jag ÄLSKAR stilen på den här filmen!
Tim Burton har gjort den och han har även gjort Corpes Bride som är i samma stil, även Sleepy Hollow och Edvard Scissorhands som är andra favoriter hos mig. Det är liksom en mörkare lite speciell stil och i love it!

Imorgon ska vi kolla på en rosa julgran! Moahahahaha!