Tidig julklapp :D

Har gått och suktat efter en skinnjacka rätt länge nu, en kort modell som sitter snyggt. Det har varit rätt svårt att hitta och dessutom är dom så himla dyra... Men, i augusti (tror jag det var) hittade jag en som var perfekt! 

Har små tittat på den lite då och då och velat ha den, men känt att nä inte nu, det är så mycket annat som är viktigare att köpa och jag har jackor så det räcker. 

Jackan hittade jag på
Kenzas blogg, hon har designat ett gäng skinnjackor åt Jofama och just den här jackan heter Kenza 4 och är en varmare modell. 

Jag har väl nämnt detta några gånger för Flemming, hehe, och i måndags satt jag och beklagade mig ganska mycket över att jag inte kunde köpa den för att alla pengar bara sticker så fort man får lön... Han kom iaf med idén att detta skulle vara hans julklapp till mig :D :D :D Hans första lön kommer i december så jag får lägga ut så länge men DET BETYDDE ATT JAG KUNDE KÖPA DEN!!!!! Hiihihihi!!!! Hittade den dessutom på rea hos skinnbolaget.se

Sjukt att en jacka kan göra en så nöjd ^^ Men jag är trots allt tjej... ;)

Fick sms idag om att den fanns att hämta ut på ICA Nyfors, jag var bara tvungen att kuta dit på rasten och såklart använde jag den resten av dagen! *lycklig*

Kenzas blogg började jag läsa när jag upptäckte Tokio Hotel 2007 typ. Jag satt och googlade TH och Kenzas blogg dök upp. Jag tyckte hon var rolig och det hon skrev underhöll och roade mig, så jag fortsatte att läsa den :) Idag är hennes blogg Sveriges största och hon tjänar troligtvis massor av pengar på den. Hon designar dessutom skinnkläder åt Jofama, skor åt Wildflower och smycken åt Guldfynd och det är riktigt snygga grejer hon gör! På sidan av detta är hon modell, hon gör olika intervju jobb åt MTV och hon har gjort en webbshow som sänds en gång i veckan på nyheter24.se. Hon inspirerar mig, hon har snygg stil och hon har min typ av humor. Dessutom hade hon tuppkam i tonåren, bara det liksom, haha, ja just det, hon är spelnörd också ^^

På eftermiddagen idag när jag läste Kenzas blogg såg jag att hon skrev om kampsports träning. Något som jag själv varit sugen på sen jag flyttade till E-tuna, man vill ju fan kunna försvara sig om man blir påhoppad liksom. Men iaf så skrev jag en comment om BodyCombat som Ella och jag tränar på Gympozz och att jag hade fått hem jackan hon designat och att den var jättebra, och titta, hon svarade! :)



Coolt tycker jag :) 

Och voilá, här är jackan på mig, kommer bo i den här så länge det inte är för kallt!


Snyggt foder och fårpälskragen går att ta av, fast jag tycker den är snyggare på


Nu blir det sängen med en mystrött Tia <3 Hon ligger i mitt knä nu och jag tänkte vi kunde förflytta oss till sängen :)

Bad apple

Kan inte sluta lyssna på det här, den bara fångar mig...


Roligt flash spel :)

Hittade ett underhållande flash spel idag när jag väntade på att tvätten skulle bli klar i tvättstugan :)

Castle Hero

Det går ut på att skydda sitt "hem" med hjälp av sten/pilar/skjutvapen. Man får lägga poäng där man tycker det passar, styrka, mer liv, bättre vapen, special vapen, osv. När man dör trycker man bara "continue" så får man fortsätta från där man sist dog. Det tog mig dock några "new game" innan jag fick ut poängen på "rätt" ställen för att klara spelet :) Det roliga är att det säkert inte bara finns ett sätt att klara spelet, utan beroende på vad man köper klara man det på olika sätt.

Verkligen underhållande för att vara ett flash spel! ^^ 


Saknar Norrland...

Man vet att man saknar Norrland när man får tårar i ögonen av detta:

Precis såhär känns det ibland :)


Hoppas på en tur upp till nyår :)

Träning - en livsstil?

Har läst och lyssnat på olika personers åsikter om träning, radiopratare, olika bloggare osv. 
Många verkar var under den åsikten att när man tränar ska man inte äta "fel" mat, gärna hålla igen med godis och kakor och helst inte dricka så mycket alkohol. Med träning följer alltså massa regler, annars är träningen inte till någon nytta?

Jag håller inte riktigt med... jag tränar mer för att kunna fortsätta göra dom här sakerna. Jag älskar "skräpmat", pizza, hamburgare och kebab är ju fan det bästa som finns :) och att festa gör man ju gärna när det är läge liksom, varför sluta festa och äta godis och god onyttig mat bara för att man börjat träna?

Visst jag köper att det blir bättre resultat, och jag köper det om man har en onyttig relation till alkohol, godis och onyttig mat. Men för min del vill jag absolut inte hålla tillbaka livets goda bara för att få snygga magmuskler eller snygg rumpa.

Mina tankar var iaf att jag tror många kopplar ihop träning med fel saker. Träna ska man, enligt mig, göra för att må bra i kroppen, inte för att se bra ut. Att träna och använda kroppen ska vara något naturligt i vardagen, inte en livsstil. 

Jag har nu tränat i ca 2 månader och jag märker stooor skillnad trots att jag inte ändrat något alls på mina matvanor. När jag har bråttom och måste gå fort blir jag inte lika andfådd, trapporna är inte lika jobbiga och det känns i kroppen att jag har fått lite mer styrka. Men syns gör det nog inte :)

Södra Sverige + snö...

Igår kom snön :) och direkt blir det kaos i trafiken... Det är som att folk tappar allt vett så fort dom ser en snöflinga på vägen. Dom tränger sig, glömmer att blinka, genar, skiter i högerregeln, ja, jag vet inte vad det är som händer, men nåt är det. Det hjälper ju heller inte att plogningen är under all kritik... Snön kom igår och det är fortfarande inte plogat mitt i stan.... Det verkar som dom tycker man kan vänta tills det smälter bort av sig själv. Det är slaskigt, spårigt och fryser det blir det rätt obekvämt att köra på...

Satte på vinterdäcken idag så jag bryr mig inte, så länge det inte är flera deci snö på vägen tar jag mig fram :)

Centrala Eskilstuna ikväll


Var på Maxi och handlade idag och fick en liten goodiebag! Dom stod och delade ut påsar till alla som handlade idag, trevligt :)

Innehöll Flora, Milda mat & visp och lättdryck hallon/blåbär :)


Har nyss sett veckans Greys Anatomy och nu blir det lite mackor, sen sängen. Imorron ska jag jobba från morgon till kväll och hundarna ska vara i Torshälla. Skönt med hundvakt!

Eftersom Flemming har fått jobb har jag pratat med ett hunddagis och dom skulle försöka fixa plats till nästa vecka, bara att hoppas! Dom blev helt förälskade i Tia och Imba, så sociala tervar hade dom aldrig träffat, hehe

Halloween fest 2010!

ÄNTLIGEN kom dagen D, haha, som jag har längtat! 

Efter typ 1,5 månads förberedelser fick jag äntligen leva ut hela kärlek för att klä ut mig och dessutom kombinerat med min kärlek för skräck, framför allt då zombies!!!! Fattar ni att jag var glad!!!? :D

Eftersom min outfit med tiden blivit ganska avancerad så tyckte jag en provsminkning var på plats två dagar innan festen. Hade ju provat linserna och fixat till kläderna, men inte provat det ihop med sminkningen jag tänkt mig :) 



Blev ganska jävliga scary faktiskt :) Märkte dock några saker jag skulle göra annorlunda på festen, inte så mycket svart runt ögonen bl.a. och mer blod runt munnen ner mot halsen och nyckelbenen. Dessutom sminka armarna lite blekare, tyckte det var för stor kontrast mot ansiktet. Upptäckte också att blodet runt ögonen inte får vara för nära, då färgas linserna (vilket den ena gjorde på provsminkningen, men det gick bort när jag tvättade dom)

Dagen D åkte jag till Eleonore vid 11.30 ungefär och vi började fixa med pyntet :) Hängde upp spöken, riggade boogieman i garderoben, fixade upp spindelnät lite varstans osv. 



Blev värsta Psycho stämningen i badrummet, haha, vi hade rätt kul när vi kladdade på "blod" och skar sönder duschdraperiet :) Dockan fick leka "mördad" :P



Sen var det dags för våran förvandling :) Moahhahaha! Jag sminkade mig först och bara efter linserna och blekmålningen i ansiktet var min spegelbild rätt läskig :) Jag väntade mig nästan att den skulle hoppa ut och ta mig, haha. När jag var klar fixade Eleonore sin sminkning, hon blev vampyr och hon såg riktigt cool ut med grön/blå, typ turkosa linser.



Vid 18-tiden började folket droppa in och vi bjöd på lite tilltugg, rökt korv, ostbitar, kex och soltorkade tomater :)





Folket fortsatte att droppa in och det kom flera utklädda! Eleonores kompisar Therese och Marie- Louise var riktigt coola :) Therese hade på sig en bröllops klänning och det var verkligen effektfullt! Dom var sånglärare båda två så dom bjöd på lite vacker sång under kvällen, Therese sjöng bland annat opera och DANG vad mäktigt det var!



När alla hade kommit och "kommit igång" drog vi igång en Halloween quiz :) Vi delade in folket i två lag och sen fick dom svara efter bästa förmåga. Vi hade frågor som "Hur dödar man en vampyr?" och "Nämn så många regler ni minns från filmen Zombieland". Det tog ganska lång tid att gå igenom alla frågor och när vi sedan räknade poängen blev det precis lika! En utslags fråga var ju bara ett måste :) Vi tog en liten paus och Ella och jag försökte komma på nåt bra (Ella sprang mest runt i en svart peruk och lekte flickan från The Ring, haha) Iallafall blev utslags frågan "Nämn så många skräckfilmer ni kommer på som har minst en uppföljare eller remake" Det var jäkligt jämnt men ena laget vann till slut med typ 2 poäng :)

Kvällen var helt galen och det var länge sen jag låg tjutande av skratt på ett köksgolv ^^

Sen började det pratas om att gå ut på krogen, haha.... Jag hade sagt innan att jag inte skulle ut eftersom min outfit var lite väl extrem.... men efter lite tjat och övertalning och försäkran om att det var fler som var utklädda ute ikväll så gav jag med mig :) 

Har nog aldrig varit så road ute på krogen förut, asså folk blev rädda på riktigt! :D Min tanke var ju att hålla rollen som zombie, men jag kunde inte sluta skratta åt folks reaktioner. Man kommer ju ganska nära varandra när det är mycket folk och jag skulle också reagera om en blodig zombie dök upp några decimeter framför mig :) När jag skulle hänga jackan flyttade folk på sig och likadant i baren ^^ Det var askul att se folks tveksamhet innan dom kom ihåg att det faktiskt inte finns zombies i verkligheten, haha, första sekunden när vissa såg mig var verkligen priceless :)



BÖH! :P

Har redan börjat fundera på nästa års outfit, hihi :)

MTV EMA 2010

Mitt favoritband Tokio Hotel har kammat hem ännu ett musik pris!
Inatt vann dom "Best World Stage Performance" på MTV EMA :) De andra nominerade var 30 seconds to Mars, Kate Perry, Green Day, Muse och Gorillaz. 

Här är deras uppträdande på MTV EMA 2007 :) Grymt avslut!


Grattis till TH! :D

Massa bilder <3

Var ute och lekte med kameran :) Det är kul att kunna mixtra med inställningar och bara man lär sig är ju möjligheterna oändliga. 

Gillar ljuset, solskenet skapar som en siluett. Här ville kameran använda blixt och om jag valde utan blixt blev slutartiden lång och det blev suddigt... jag fick inte till det på nåt annat sätt än att hålla för blixten, haha




Imba är svår att fånga, hon rör sig hela tiden ^^


Fin hundarna <3 Det är svårt att fota i solljus ändå, skuggan är lurig






Vackra Tia <3


Imba uppe på kullen. Det här är mitt favvo ställe längs stigen och jag har tänkt många gånger på att ta en sån här bild, fast helst hade jag velat ha en hund från sidan precis där hon står :)


Gillar att kullen är i skärpa och bakgrunden är suddig.


Skuggbild utan blixt, lite ofocus pga den långa slutartiden, men jag gillar siluetter ^^


Imba bland slyn, gillar att hon smälter in i omgivningen. Här provade jag olika vitbalanser :)


Det är svårt att ta bra bilder. Man måste ha timing, gärna snabbhet nog att kunna använda manuell focus, rätt ljus, öga för helheten i bilden och framför allt något snyggt att fota :)

Sen skadar det ju aldrig med lite fotofix i datorn :) Dom här bilderna är dock inte fixade, fast det är ju heller inga extraordinära bilder :) Jag är rätt långt ifrån bra timing, snabbhet och öga för helheten, det enda jag har är väl snygga motiv, hehe, två stycken till och med och det kommer man ju en bit med ;)

Födelsedag!

Idag fyllde Flemming 30 år och han har inte velat göra nåt speciellt av dagen, men i morse fick han sig iaf en liten överraskning :)

Jag har sedan någon vecka vetat att jag fått semester idag, men det har jag inte berättat för Flemming :) Så imorse klev jag upp vanlig jobbtid och drog på Maxi, haha. Handlade blommor, en stooor påse godis, marsipan tårta, ett födelsedags kort och Cola såklart :)

När jag kom hem surprisade jag en trött älskling, haha, han fattade ingenting :) trodde stenhårt på att jag skulle jobba. Han öppnade paketet med godis, fick tårta och jag satte blommorna i en vas. Sen fick han kortet som innehöll hans egentliga present: pengar till en ny dator! Jag hade räknat ut den summa han behövde och tillsammans med mina föräldrar och Erica & J-O så gick det att skrapa ihop tillräckligt! :)

Han     blev     JÄTTEGLAD !!!!!!  :)

Vi beställde delarna till datorn direkt och allt räknas att levereras om ca 3 dagar. 

Dessutom fick han en annan nyhet idag, från och med måndag nästa vecka har han ett jobb...!!! Han ska jobba med telefonsupport i Stockholm så idag var vi ner till SJ och köpte månadskort. Stora förändringar på G!

Nu sitter vi och slappar med varsin dator och födelsedags blommorna har spridit en god doft av lilja i hela lgh. Bra dag idag :)