GOD JUL

Fick två jättefina ben till hundarna av mina syskonbarn, tack dom var goda, hälsar hundarna! ^^

Tack! Matte får vi tugga nu?


eller vänta...är ditt ben godare?


Ja, vi byter några gånger så kanske det smakar bättre :)




Vaddå, har du mer matte??


Jajamensan det har jag, men det får dom senare ^^ Två härliga märgben väntar i skafferiet :)

För oss tvåbenta väntar lite lagom med julmat och en jävla massa onyttiga godsaker. Mycket spelande och en och en annan film i soffan. Egentligen är det bara julpyntet i fönstren som skvallrar om att det är jul, och självklart stod TV:n på under Kalle Anka. 



God Jul från Eskilstuna


Jag tävlar med Yume by Ellie!

Idag får man det man önskar sig i Yumes tävling! Ja, om man vinner såklart




God Jul på er!



Trött så trött...

Är inne i nån trött period nu, gör inget som jag inte måste och sover så ofta jag får chansen. Idag har jag varit ledig och började dagen med en lite för lång sovmorgon...

...med hundarna i sängen så klart :)


Sen for vi på klubben och drev omkring i skogen nån timme. Så skönt att bara släpa sig runt som man vill.




Avslutade dagen med ett långt bad...

...med film, ischoklad och cola :)


Efter badet hade jag planer på att spela Final Fantasy som Flemming har lånat av en arbetskamrat. Men jag hamnade i soffan istället med en pizza som Flemming kom hem med ^^

Ska bli sååå kul att spela!


Det berättar lite hur trött jag är att jag inte har rört Final Fantasy på typ tre dagar.... Kanske ska prova köpa vitaminer eller nåt...? Längtar som fan till den 21 dec, ska bli skönt med lite semester (och spelande) ^^

"Inte för att vara sexistisk, men du är rätt bra på att köra bil" Tack för det ^^

Snabb bloggning...

Är så förbannat trött att jag inte orkar skriva nåt avancerat inlägg, måste bara berätta att jag varit på Boda Borg med jobbet. Hamnade i ett lag som passade mig perfekt, vinnarskallar allihopa :D Vi kämpade skiter ur oss för att slå alla andra lag (speciellt chefens) och vi vann över ALLA lag och den segern var den bästa nånsin ^^ Vi var fan bäst, utan att skryta ;) 

Både kroppen och hjärnan fick jobba


Idén är från fångarna på fortet fast alla ska in i rummet och ingen kan bli inlåst och man samlar stämplar istället för nycklar typ. Alla i mitt lag var taggade som fan och vid lunchen skippades efterrätten, glass med chokladsås (!) så vi kunde köra igen så fort som möjligt :) Där efter lunch tog vi två stämplar på typ 5 minuter, haha. Sjukt roligt!

Dom som jobbade där sa att normalt när man aldrig varit där förut tar man typ en stämpel per timme... vafan, vi tog ju tolv stämplar på typ fyra timmar, och det laget som kom tvåa (chefens lag) tog elva stämplar, så vi skulle ju ha spöat skiter ur Gunde på fortet ^^


Stämplarna får ju inte plats!

Örhänget från YUME <3

Det kom på posten idag!



Titta in på hennes
julkalender, bara att kommentera så är man med i lotteriet. Varje dag är det ett nytt smycke som lottas ut och dessutom säljs till reapris.

Jag väntar på att detta örhänge kommer, då ska jag nog köpa det


Nu - sova...

Vad ända in i h**vete!!!

Hörde en reklam på radion idag, nåt typ "Saknar ditt förhållande passion och spänning, saknar du närhet? Besök viktoriamilan.se, en helt ny datingsida för dig med ett förhållande"

Vad fan, tänkte jag, det måste ju vara ett joke? Typ att det poppar upp massa förslag på äktenskapsrådgivningar eller att man får dejta sin partner för att väcka spänningen igen... men, det verkar var på riktigt... Otrohet - lösningen på problemen i ditt förhållande!

Saxat från deras sida:
"Känner du dig låst i ett monotont och kärlekslöst äktenskap?
Saknar du den där magiska känslan av passion? Spänning? Närhet?
Victoria Milan kan göra dig levande igjen!
Kom ihåg att du bara lever en gång..."

Asså, det här är ju inte ok, om det nu verkligen är på riktigt (vill bara inte tro det). Vad hände med sunda värderingar, moral och samvete? Handlar verkligen allt om pengar? Verkligen?????

Årets julkalender ^^

Här har ni den ;)

Random bilder

Tömde bilder från mobilen ikväll och hittade lite smått och gott :)

Mys i tvättstugan <3


Pluttarna delar pinne i hundparken <3


Nu när fästingarna sover får hundarna vara i sängen ;)


Sötplutten! <3


Vinterbilder <3



och självklart några ego bilder ^^ osminkad som vanligt ^^


Tonfiskröra, asgott!


Lök, vitlök, rivna morötter, creme fraishe, tomatpuré, körsbärstomater och självklart tonfisk! 

Förra veckan stekte jag kräftstjärtar i olivolja, med vitlök, chili och lite lime. Till det kokade jag nudlar, enkelt och verkligen super gott!!! Hittade inspirationen på olika bloggar :)

TV kvällar

Har kommit fram till att det är riktigt många bra program på TV nu. Jag brukar inte följa serier, brukar knappt titta på TV, men nu har jag nåt jag vill se nästan varje kväll :) 

Måndagar är det CSI som jag älskat länge, sen är det Pensionärs jävlar, haha, älskar det! En sån himla bra idé!

Skäms och skrattar om vartannat :)



Tisdagar är det I form med Anna Anka, vilken brud säger jag bara.... Tänk om man vågade vara som henne :)

"Don´t fuck with me"



Onsdagar är det Grey´s Anatomy, underbara, underbara Grey´s <3 <3




Torsdagar är det Byggfällan och efter det Lyxfällan




Fredagar IDOL med Jay Smith! ;)

Så jävla bra!



Förutom detta går det massor av repriser. NCIS, CSI, Criminal Minds, Top Model, Biggest loser, Extreme home makeover och Scrubs är bara några av de serier som är bra/ok underhållning i min värld.

Har dessutom hört att Big Brother ska börja igen.... ;)

Hajen?!!

Hade radion på idag i bilen påväg till hundklubben. Nyheterna kom och dom inleds med "Snökaos i Skåne och hajen är fångad"

Hajen????!!! Ni fattar ju vilka tankar som hann dyka upp i huvet innan jag, 1. inser att det är vinter och helt omöjligt att hajar söker sig till svenska vatten...väl? 2. Hajar kommer absolut inte till Eskilstuna :) 3. Jag badar ändå inte i havet... nånsin....

Visade sig att hajen varit i Egypten och smakat på lite turister som den troligtvis trodde var skadade fiskar....



Ännu en tidig julklapp från YUME :)

JAG VANN! Tack YUME by Ellie!!!

Hittade till en sida med massa fina smycken för en tid sedan, YUME by Ellie. Eftersom mamma och pappa tjatat lite efter tips på julklapp till mig så skickade jag en länk till denna smyckes sida och skrev några grejer jag ville ha därifrån, bl.a. ett örhänge med ett stort kors på.

Var iaf in på YUME igår och såg att hon har en julkalender med olika smycken varje dag. Den första luckan innehöll just det korset som jag tittat på tidigare så jag skrev självklart en kommentar och var så med i utlottningen.

Det lottas ut jättefina smycken varje dag!


Hade väl inte större förhoppningar, men idag när jag kollade mailen hittade jag ett mail från YUME! Det visade sig att JAG VANN!!!! Så nu är det snart påväg hem till mig :) Tack igen YUME <3


TP McCorn, TP McCorn, TP MCCORN!!!!