Asgarv ^^

På Malmköpings marknad:
Erica: -Buuurrp
Erica: -Det var inte jag
Folk tittar lite undrande
Erica:- Men Imba!

Mot Nyköping!

Dags att ut och åka igen :) Jag glömde ju två kassar med tuggben och grejer i Dianas bil så det var bara att fint ta sig en resa hem till henne :) Men jag klagar absolut inte, det var jättekul att träffa dom igen, lilla Jamba gör rätt för sitt namn "fladdermusungen" hon flyger verkligen, haha.



Med oss hem fick vi också massa goa mjukisdjur som Diana snällt delade med sig av, det tackar vi för! Hundarna blev jätteglada :D När vi hade åkt ut på storvägen påväg hem igen kom jag på att Diana hade hundgaller som passar min bil som hon inte behövde längre. Erica som följde med var himla trött, annars hade vi vänt och gjort upp om det när vi liks var här, men som sagt, nu har vi bara ännu en orsak att komma på besök :D

Titta!

Kolla in skorna jag hittade på stan! WOW!



Verkligen assnygga var dom och dom hade kilklack så dom var inte så svåra att gå i heller :)

Me wants :D

Shit pommfritt!

Måste bara berätta vad som nyss hände. Vi var i vardagsrummet och hundarna hade precis fått varsit mjukisdjur att snutta på (tack Diana!) Plötsligt kommer Imba springande skakandes på huvudet och det droppar stora droppar blod ur hennes mun!!! GAH vad rädd jag blev, det for ut något på golvet som såg ut som ett öga från ett mjukisdjur så jag började gräva i munnen för att känna om det satt kvar nån del för hon skakade fortfarande på huvudet. Det gick inte att känna för hon var inte så medgörlig, så jag bar henne lite snabbt till köket och satte henne på köksbordet och ropade till Flemming att kolla om ögat var helt. Han kom in och visade mig vad det var.

Det var en FÄSTING! Hon hade tuggat sönder en fästing och det var därför det runnit blod ur munnen och det smakade säkert inte alls gott så därav huvudskaket.........världen blev med ens mycket ljusare :)

PS vet att det stavas pommes frites, men då såg det inte ut att rimma :) DS

The Zebra puzzle

Jag bara ÄLSKAR sånna här klurigheter! Den här tog mig två kvällar och mycket anteckningar ^^

1. There are five houses.
2. The Englishman lives in the red house.
3. The Spaniard owns the dog.
4. Coffee is drunk in the green house.
5. The Ukrainian drinks tea.
6. The green house is immediately to the right of the ivory house.
7. The Old Gold smoker owns snails.
8. Kools are smoked in the yellow house.
9. Milk is drunk in the middle house.
10. The Norwegian lives in the first house.
11. The man who smokes Chesterfields lives in the house next to the man with the fox.
12. Kools are smoked in the house next to the house where the horse is kept.
13. The Lucky Strike smoker drinks orange juice.
14. The Japanese smokes Parliaments.
15. The Norwegian lives next to the blue house.

Now, who drinks water? Who owns the zebra?

In the interest of clarity, it must be added that each of the five houses is painted a different color, and their inhabitants are of different national extractions, own different pets, drink different beverages and smoke different brands of American cigarettes. In statement 6, right refers to the reader's right.

Lycka till :)

Lill-smygar´n :)

Som jag skrev tidigare åkte vi iväg så vi kunde ha Imba lös. Vi for mot Brukshundklubben och tänkte att det är ett bra område, Imba är ju egentligen för ung än. När vi närmade oss såg vi att det inte var någon där, så vi intog en av planerna beredda att dra oss länge bort om det kom någon.

Vi hade jättekul :) Flemming kastade frisbee med Tia, tyvärr så gick den sönder för Tia råkade bita lite för hårt i den, men det var ju kul så länge det varade ^^ Som tur var hade vi en boll med oss också, så det blev bollkastning, kapplöpning och så tränade vi inkallning och kontakt med Imba.

Imbas smygattacker på Tia, haha


Husse jagad av den livsfarliga dödarhunden ;D


NU ska jag sova!

Husse och Imba

Dom är söta mina älsklingar <3







Puss på er!

Tok-Tia och Semester-naglar!

Gick ju på semester imorse och jag gick förbi Erica för att hämta Nera på vägen hem, hon skulle jobba och åka hemifrån klockan sju, så döm av min förvåning när jag hittar en nyvaken E fortfarande hemma, haha, ja hon drog lika fort som jag kom ungefär :) Upphör aldrig att förvånas över hur snabb hon är när det behövs ^^ Kvar var jag Nera och en kompis till E som sover där ibland när hon jobbar. Nera fick mat och efter en liten pratstund gick vi hem.

Väl hemma gav jag Tia och Imba sin mat och gick ut med dom. .Första dagarna efter att Tia och Imba kom hem sov Tia nästan hela tiden, men idag när vi var ute syndes det att hon var "tillbaka" igen :) Vi var på "bakgården" och Tia var lös, hon fick värsta rycket och kutade runt, runt, runt, jättebusig var hon. Jag filmade lite av hennes ryck, men missade racet.



Hehe, sen när vi kom in var ju Imba inte trött alls så jag satt uppe en stund och busade med henne. Sen fick hon busa själv ett tag och jag bestämde mig för att fixa fina semester-naglar :)

Googlade lite nagel konst inatt och hittade några "så-här-gör-man" videos :) Hittade en som jag verkligen gillade och bestämde att jag skulle prova den. Och så här blev det:

   

Jag tog bilen till jobbet igårkväll, men tog inte med mig den hem, haha. Visar ju hur trött man är efter 12 timmars nattpass ;) Så idag efter att jag sovit några timmar gick vi och hämtade den och vi tog Imba med oss. Hon fick träffa på både det ena och det andra eftersom vi gick rakt igenom centrum. Lite skraj var hon för cyklarna för dom kom så snabbt, men annars gick det jättebra. Hon fick bara åka famn en liten bit i det mest folk/cykel/bil fyllda partiet.

Senare samma dag på em/kvällen, var vi iväg och släppte henne lös för första gången :D Men det får bli ett annat inlägg :P

Zzzzz

Trött liten tuss <3


Det börjar på S....

.....och slutar på EMESTER!!!!!!!!!!!!! :D

Ynka 5 timmar kvar till fyra långa, härliga, underbara veckors semester! Me happy!

Min Tussunge <3

Hon är så jävla söt! Man kan inte låta bli att gosa med henne så fort man ser henne <3
Idag tränade vi kontakt och hon är en liten stjärna! Hon har hela tiden haft naturlig kontakt när man pratar med henne så det tog inte särskilt många godisar innan hon hade fattat vad hon skulle göra, duktig plutt!

Tia har börjat busa med henne också, eller jag vet inte hon tuktar typ och leker. Imba ligger typ på rygg, gapar mot Tia och skriker från och till :) Eftersom vi bor lite för nära en stor väg så har jag Imba i lina, inte det bästa, men jag stoppar leken och trasslar ut om det blir för trassligt. Leken är ju heller inte så "springig" än :)



Börjat träna inkallning har vi också, det går kanon! Hon kommer som ett skott när man ropar :) Hon har gjort det sen första början, men nu ser man att hon lystrar till "Imba", om man säger det i en mening så tittar hon upp ibland.



Hon är överlag en väldigt lättsam valp, hon har kissat inne typ 3 gånger bara, hon förstår när man säger nej och hon leker med sina leksaker och är inte så mycket på saker hon inte får tugga på. Än så länge iallafall, haha :) Fick nyss ett sms av F därhemma (är på jobbet) att Imba väckt honom och dom gick ut och hon kissade, jippi :) Rumsrenhet, here we come!! ^^

Imorgon bitti ska jag gå förbi hos E och hämta upp Neris. Nera har fått bo stundvis hos Erica nu eftersom hon vaktar så mycket mot Imba. Vi har dock "terapi stunder" då dom är tillsammans, både ute och inne och det går bättre nu än det gjorde först. Nera har ju börjat få Canidryl, smärtstillande, om hon har ont är det säkert inte lätt att vara snäll mot en liten piraya... hoppas på att det hjälper. Det lär väl också gå bättre och bättre ju mer Imba kommer in i flocken.

Det är lättast att fota när hon sover :)



Kram från oss!

Städning är roligt

Idag har husse städat och Imba har hjälpt till ^^ Tänk vad de tråkigaste sysslorna kan bli roliga när man har en liten galen hårboll i huset :D

Dammsugare är skumma, opålitliga och högljudda filurer ^^


Moppar däremot är världens bästa lekkamrater :D


Hahahaha :P


och husse älskar sin nya trasselsudd, dom är praktiskt taget oskiljbara <3

Kram!

Välkommen hem Tia & Imba!

I torsdags var det alltså äntligen dags att åka och hämta hem min älskade Tia och lilla underbara Imba! Som jag har längtat!!!

Jag samåkte med Diana som också skulle hämta hem valp, lilla blå, fladdermusungen, numera döpt till Jamba :) Vi åkte rätt tidigt så vi skulle ha tid att träffa och umgås med El-Jo-Mi´sarna uppe i norr, bestämde att vi skulle ut och äta tillsammans när kom kommit fram. Resan gick bra, så himla kul att åka med någon istället för att åka själv! Det gick MYCKET fortare att komma fram :) Diana hade sin tervtik Lina med sig så jag fick äran att träffa henne också.
Det enda man kunde klaga på var vädret, hehe, det regnade konstant hela vägen, stundvis öste det verkligen ner. Väl framme regnade det fortfarande lite, men inte mer än att det gick bra att vara ute ändå.

Vi hade hämtat upp Sigge på vägen, tyvärr så kunde han inte bo kvar hos Erica, så han skulle få träffa ett par som redan tidigare varit mycket intresserade av honom. Ganska precis när vi kom fram till Eleanor så kom dom också och vi tog ut Sigge så de fick träffas. Det gick fint, han är ju underbar Sigge, så vem kan motstå honom liksom :) han fick åka iväg med dom och jag önskar han all lycka i framtiden.... kommer sakna honom jag med....

Sen fick vi tid att ägna oss helhjärtat åt valpisarna :D oj vad dom hade växt och blivit stora! och vilda, haha, värsta pirayorna :) Fem stycken samtidigt var fullt tillräckligt ^^ Vi tog in dom inomhus, först Imba och Jamba så vi skulle få träffa dom lite för oss själva, sen resten av gänget. Dom är så himla goa allihopa! mys killen Grön, lekfulla galna tjejen Lila och tuffa killen Svart <3

Lite dålig kvalité för jag körde med mörkerinställning




Imba lär sig dumheter ^^


Våran fina Imba <3


Vi fick oss en trevlig matstund med Eleanor och Erik, Annica och Anders och klippan Berit som hjälpt till och tagit Tia på härliga promenader och varit valpvakt när det har behövts. Jag somnade jäkligt gott den kvällen ^^

Nästa dag blev det promenad på Torpet, jag & Tia, Berit & Mini och Diana & Lina. Fortfarande i regnet men det gick det med :) Sen blev det lite pappers arbete med Eleanor och när allt var fixat var det dags att säga hej då. Svårt att veta när man får träffa Tias valpar nästa gång så jag sa hej då till var och en av dem. Snutt tussar <3
Berit fick säga hej då till Tia som verkar ha gjort ett stort intryck på både henne och Elle. Hon lär bli saknad där uppe i norr :) Men så är hon ju också heeeelt underbar min älskade underbara Tia <3

Det gick bra även att åka hem, som sagt skönt med sällskap ^^ Lina satt bak med Jamba och Imba och Tia spände vi fast i baksätet. Det gick bra, även fast Diana trodde Lina åt upp valparna en gång, haha ;) Lina tyckte väl att det var jobbigt med två pipiga småglin som kanske till och med försökte snutta lite på henne :)

Tia slocknade i baksätet :)


Väl hemma nån timme efter Diana lämnat av oss kom jag på att jag glömt Tia och Imbas papper + massa gott och blandat till voffarna i Dianas bil! Klantskalle som man är :P Aja, bara en orsak att träffa Diana, Lina och Jamba igen ^^

Nya naglar igen ^^

Utrustad med nya nageltillbehör som jag fick av E igår har jag lekt lite igen :) Fick nya nagellack, lösnaglar, mallar och massa nagel stickers så nu är det bara att go crazy :D

Här är utrustningen jag använde idag, minus lösnaglarna


Använde nytt lila lack som blev skitsnyggt!


och så här blev det
   

Kram!

My Milk Toof <3

Hittade det här för ett tag sen när jag stumblade runt på stora Internet.
Det är en sago blogg om två mjölktänder, Ickle och Lardee, Så himla välgjord med dessa små figurer i alla möjliga vinklar och vrår :)

Titta vad gulligt!
MY MILK TOOF

Snart ska vi ha valp, hihi!
Kram på er!

En dag på stranden <3

Så jävla underbart! Jag älskar sommaren!

Erica och jag har hängt på Vilsta strand hela dan idag och heeelt underbart var det! Jag har till och med badat, hela mig!

   

Fötter i sanden, underbart!


Lurad! :D


Älskade sol! Fast nu har jag bränt mig ^^

Dansk grillafton

Igår grillade vi igen och hade tänkt gå ut på krogen, men danskarna blev för trötta så vi stannade bara hemma. Kanske berodde det på all mat vi fick, hehe, vi var proppmätta allihopa efter all grillmat ^^

Självklart drack man dansk fatöl ^^
 

Skål!

 
Mina danska pojkar ^^


Henning presenning ;)


"Höle höle höle höle" hahahahaha


Massa drickspel blev det och vi hade kul :) Även fast vi inte var ut på krogen var det en ok kväll. Jag vill ju oftast ut och dansa när jag fått i mig lite, men det var faktiskt kul ändå.

Kram!

Neris hos veterinären

Igår var jag med Neris till veterinären för att kolla upp knölarna hon har och för att få nåt smärtstillande utskrivet för jag tror hon har ont i lederna. Hon ser iaf lite stel ut och jag vill att hon ska må bra tills valpen kommer hem så hon orkar och kan vara glad.

En lite nervös men mycket duktig Neris hos veterinären


Veterinären trodde inte det var nån fara. Gamla hundar brukar få fettknölar och de hon kände kändes som fettknölar och inte nån cancer. Men hon kunde ju inte lova att det inte fanns nån cancer. Hon trodde heller inte att Nera har ont av knölarna, man tar bara bort dem om de är ivägen. Sen tog de blodprov för att kolla så allt var ok och vi fick Canidryl utskrivet. Det blir nog bra, Nera var mest glad för att komma ut därifrån ^^

Idag har Flemming och jag varit och handlar ett koppel och halsband åt Imba och självklart ska "lilla Gul" ha ett gult koppel! :D Nera fick sig ett gott ben också ^^

 

Kram från oss!

Vem är jag?

Har som sagt Flemmings danska vänner här på besök och vi har lekt en lek som iaf borde heta "vem är jag". En person tänker på någon/något t.ex. Påven eller Pippi och sen får de andra ställa ja och nej frågor för att lista ut vem man tänker på, det är askul! Erica och jag har lekt idag och det var riktigt svårt att lista ut Karl Philip, haha.

Igår grillade vi och pojkarna hade varit och handlat medans jag låg och solade. Dom kom hem med kött, kött och kött, ingenting till, typ potatissallad, haha. Så kan det gå när man har danskar på besök ;) Kan säga att vårt kylskåp har aldrig varit så välfyllt som det är nu :P

Tur att man inte är vegetarian (och nykterist) ;)
 

Det blir nog grillning idag också och ikväll blir det kanske krogen, dom far hem på fredag så det är sista chansen typ :) Fast vi har nästan haft fest varje kväll ^^ Mycket Guitar Hero blir det också, vi är ju fyra stycken, två på gitarr, en på trummor och en som sjunger :) Dom har med sig Metallica versionen och jag iaf tycker den är bättre än vanliga GH world tour. Vill ha!

Flemming bankar trummor ^^



Dom har grejat och skruvat och haft sig med trummorna för man måste slå olika hårt på dom för att de ska registrera. Dom sitter faktiskt och grejar med det nu medans jag skriver :) Råkade slänga en blick däråt när dom hade öppnat trummorna och så här såg det ut ^^ Typ kartong bitar under plattorna man slår på, hahahaha, ja funkar det så är det ju bra :)



Det här är för övrigt ett riktigt coolt hotell, vi erbjuder sängplats under stjärnorna :D



Närå, det är så jäkla varmt och en av dem snarkar, så det är själv valt :) Ser ganska skönt ut faktiskt, kanske F och jag ska prova det nån gång, hihi.

Kramar från mig!

                          

RSS 2.0