Min älskling...

.....han är bra han. Satt i soffan och plötsligt börjar det spela en tok rolig låt från hans bärbara, alla börjar asgarva och nån kläcker iden om att den vore cool som ringsignal. Några minuter passerar och plötsligt börjar Flemmings mobil spela samma galna låt :D He´s Mr Fix it :)

Här är låten hihi :P

Proffs sminkad!

Idag har varit en sån där dag som pågått i all oändlighet. Slutade jobbet 08 imorse, sen var det personalmöte till 10. Efter det gick jag hem, väckte sambon och vi gick ut med Nera. När vi kom in var jag redo att somna stående så jag la mig på soffan ett tag hehe. Visade sig bli några timmar och när jag klev upp fick jag lite bråttom in i duschen. Erica och jag hade ju nämligen beställt tid för sminkning på Makeup store idag!

In i duschen, på med lite smink (helt onödigt jag vet, men ville att dom skulle se hur jag sminkar mig i vanliga fall) sen iväg ner på stan och in i den lilla (men välfyllda) butiken. Där mötte jag upp Erica och the makeup session började!

Jag valde en kvälls makeup och hon tog fram massor av färger, krämer och puder som jag skulle välja mellan, gah liksom, jag har typ aldrig ögonskugga så hur ska jag veta vad som passar. Hon visade iaf på sin hand och jag valde det jag tyckte såg snyggast ut, mörkare brun och limegrön/guld. Blev riktigt bra, men jag vet inte om det är riktigt jag...
Det var iaf kul att se hur man gör och jag var där för att utvidga mina sminkvyer och det blev ett misson complete :)



 

Det kostar 495:- och man köper smink för den summan. Det blev en sminkborste och två ögonskuggor (dyrt med smink) Sen var det  Ericas tur att inta stolen. Hon valde en vardags makeup och det blev verkligen jättefint! Jag gillade hennes makeup bättre än min och hon gillade min bättre än hennes :) Jag köpte iaf ögonskuggorna som de använde på henne och när vi kom hem var vi självklart tvugna att leka lite :D Det är fan inte lätt att få till det....

Jag lekte lite med E:s hår också, la det på rullar, enligt hennes önskemål. Blev rätt bra!



Jag har även för första gången avnjutit ett dygnetrunt öppet Statoil! Fy fan vad bra! Finns ju nästan inte ord att beskriva hur skönt det är med dygnet-runt tillgång till Cola!!! Är också stolt över att jag hittade dit bilvägen! :)

Kraam!

Nattsudd

Sitter här och nattsuddar i lugn och ro och hittar plötsligt ett till inlägg i E:s blogg, omg, snart är hon på listan över mest aktiva liksom, askul!

Hon har iaf bloggat en rätt kul utmaning som jag bara måste prova :) Chansen att jag lyckas är dock rätt liten med tanke på att mitt namn börjar på den rätt svåra bokstaven C hehe

Regler: Det här är svårare än du tror! Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug!  Du får inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!

1. Vad heter du? Cattis
2. Ett ord på 4 bokstäver? Chat

3. Flicknamn?
Cecilia
4. Pojknamn? Calle

5. Yrke? Civilingenjör

6. Färg? Cerise

7. Klädesplagg? Cykelbyxor
8. Mat? Chilipaj

9. Sak i badrummet? Coolwater (parfym)

10. Plats/stad? Centrum

11. Orsak att vara sen? Call of Duty (Xbox spel)
12. Något man skriker? CHOKLAD
13. Film? Changeling (med Angelina Jolie)
14. Något man dricker? Citronvatten

15. Band? Coldplay

16. Djur? Chinchilla

17. Gatunamn? Carlavägen

18. Bil? Citroën

19. Sång? Chop suey eller hur fan den låten nu stavas :)

20. Aktivitet med mer än 1 deltagare? Curling

Woohoo, fan vad jag grunnade på djur, orsak att vara sen och aktivitet, sparade som utkast och tog en fika emellan där, sen kom jag på chinchilla och sen kom dom andra två rätt fort faktiskt.

Gonattkram


Trallalla!

Igår fick jag ett sms från Annica, "Tia har börjat löpa!" Jag var på jobbet när sms:et kom så jag kunde väl inte hoppa rakt upp men det var så det kändes, gud vad spännande det ska bli! Jag skickade vidare nyheten till Flemming och mamma för att få lite utlopp för mina sprudlande känslor hehe.



TOKSPÄNNANDE!!! :D

Mmm, måste väl också gratulera min bloggkompanjon till Manga-vinsten... mummel-mummel-mummel...
Men ja, jag förstår varför hon vann, bilderna blev förbannat bra, speciellt den första. Tar också helt fräckt åt mig lite av äran eftersom photoshoppandet inte helt var Ericas eget jobb ;)

Nu blir det kvälls/natt promenad med Neris.

KRAM!

Återförening <3

Förra veckan var det ÄNTLIGEN dags för mig att åka "hem" till Norrland igen och träffa sambon och hundarna. Oj vad jag har saknat dom...

Resan upp gick över förväntan kanske mest för att jag hade fantastiskt sällskap :) Vi gick ut stenhårt med att bunkra upp Cola men pauserna blev ändå många (kan ha berott på all Cola) Vi hade också en väldigt intelligent lek för oss, att snabbast nämna artist och låtnamn på radiomusiken, fan vad det snackas mycket på kanaler man tror spelar musik "non-stop"... Det var heller inte så mycket upprepning som jag trodde, den låt som först kom upp en andra gång var förvånande nog REM - Losing my religion, men visst, vi hörde Pokerface och Hot and cold några gånger också :)

Hemma i Norrland var det kallt! -24 när vi kom fram till Kramfors... Där bytte jag bil till min kära Ford som numera har en fungerande fläkt(!) och sen gick det snabbt hem till Bjästa för att få träffa älskling(arna). Kärt återförenande blev det kan jag säga <3

För första gången har jag nu upplevt det Erica för det mesta upplever när hon är i Norrland, jag var fullbokad med att hinna träffa alla och ändå hann jag inte gå och hälsa på gamla arbetskompisarna. Tänkte att jag skulle ta det nästa gång jag. Lite speciell känsla ändå att vara på besök hemma liksom.

Dagarna flög iaf och pang så var vi påväg igen. Eftersom Tia inte löpt än så bor hon hos Annica och Anders, hon ska ju till Finland på äventyr så fort hon behagar att löpa. Tråkigt att lämna henne, men för nu är det den bästa lösningen. Resten av flocken kom med ner till Eskilstuna och det är såååå skönt att ha dom nära igen.

Kände att jag tog lite farväl av Norrland nu, jag tittade lite extra på bergen och skogen och kände att jag kommer nog att sakna det här. Men jag känner mig väldigt säker på mitt beslut att flytta söderut, det var dags att göra nåt nytt och spännande! Skogen i Norrland finns ju kvar, och mina föräldrar blir nog inte särskilt ledsna om jag kommer på besök ofta ;)

Kram!

 

MANGA!!!!

Det här va kul! Jag tittar inte så mycket på mangafilm dock så det var rätt svårt att hitta rätt känsla. Det blev rätt mycket surfande för inspiration. E tyckte inte manga var så roligt tema men jag tror jag lyckades smitta henne när jag introducerade Photoshop :)

Här är iaf mina bilder, självklart photoshopade :)


   

och här oshoppat eftersom det väl är mest rättvist att posta dom också
 

Så there it is. May the best woman win :D och just det, jag skulle knappast gå på ICA såhär :)

KRAM!

Yes!

HIHI!!!

Nu har vi bestämt oss för en lägenhet! Får den 1 mars, känns fan bra :D

Sen kan jag säga att det kommer bli manga bilder ala photoshop inom kort ;)

Kram!

Ååååka kundvagn, im a ninja baby, so why dont u kill me

Ok, så här var det, jag är ju ny i Eskilstuna så Erica och jag var ute och kollade runt i olika bostadsområden där det finns lediga lägenheter. Mitt i vårat flummande hittar vi det här:



ett gäng gamla kundvagnar som bara står där och väntar på äventyr. Tyvärr så satt dom ihop och ingen av oss hade mynt på oss...... hmmm, tja vem har inte velat åka kundvagn liksom så vi bestämde att vi skulle återvända nån kväll/natt och ninja en :D Som Erica uttryckte det "man vet aldrig när man kommer att behöva en kundvagn"

Sent en kväll smög vi dit utrustade denna gång med en femma och betalade loss en vagn. Som äkta ninjor smög vi jättetyst och smidigt iväg utan att göra minsta ljud ifrån oss ^^ Eller kanske nåt litet ljud kom då vi asgarvande med en rasslande kundvagn halvsprang därifrån ;)

Ninja in action!


Min orsak till varför man ska ha en kundvagn, självklart ska man åka! HAHA :D


Det var defenitivt inte vi!

KRAM! :D

Livet leker (^_^)/"

Just nu är det kul att vara mig, livet håller på att förändras och det är bara till det bättre! Även om allt inte är klart än så är det väldigt mycket på väg i rätt riktning.

Jag har haft tur och flyt på slutet, sådär så man nästan börjar undra om nåt skumt är på gång. Fick helt oväntat en större summa pengar in på kontot, och det var ingen som gjort fel, dom skulle till mig :) Sen var jag och köpte ett par jobb byxor och när jag ska betala så säger hon i kassan en mycket lägre summa än vad som står på lappen, innan jag hinner säga nåt så säger hon, "ja det måste ha blivit nåt fel men du får dom för det här priset så får vi fixa det sen" Betalar och ser glad ut :D
Jag har ju jagat lägenhet och haft en på g länge nu men det har dragit ut på tiden, har inte fått sett den än. Iaf, på jobbet för nån natt sen jobbade jag med en vikarie, som helt otippat har en kompis som ska flytta den 16 feb och vill ha nån som kan flytta in asap efter det. Jag får numret och var och tittade på den igår (lördag), jättefräsch och fin var den. Har även varit i kontakt med hyresvärdarna och dom verkar jättetrevliga! Ska dock titta på den andra också innan vi bestämmer oss.

Det här nya jobbet ger mig så himla mycket, jag trivs jättebra! Jag får ta ansvar, jag får massor av ny kunskap och utmaningar och mina arbetskamrater verkar vara ett riktigt bra gäng. Dessutom är min brukare en helt underbar människa! Jag har högre lön, högre procentgrad och får jobba mina kära nätter :) Får också positiv personlig respons och sånt är också viktigt.

Jag trivs i staden, tycker om vattnet, och kyrkan är så himla fin på kvällen när den är upplyst. Tycker det är nära till allt och det är lagom stort.

Gjorde föresten provet i tisdags, har inte fått tillbaka resultatet än, men det kändes riktigt bra. Kändes som att jag kunde fylla baksidan av papperen med massor av mer kunskap hehe :)
Eftersom provet avgjorde om anställningen skulle fortsätta så var det ju lika bra att hårdplugga och lära sig ALLT liksom :)

Ja, det enda som saknas är min älskling som jag saknar helt oerhört mycket. Men till veckan på onsdag är det slut på det för då ska jag åka och hämta honom! :D

Kram!

RSS 2.0