Skotertur!

Idag var jag, Flemming och pappa ute i Undrom där dom jagar för att köra upp ett spår så dom kan gå lättare. Haha, där var det inte lika lättkört som här utanför där Flemming och jag körde iförrgår. Pappa först på "gammskotern" och jag och Flemming efter på pärlan. Tur man hade hjälm för det hängde jättemycket kvistar ivägen. Tur också att det finns back på båda skotrarna, det behövdes kan jag säga :D

Avlastningen klar!


Tur man hade hjälm, bara att ducka och köra!


Snön var jättelös


Första stoppet, helt slut men lycklig med ett fånigt leende på läpparna :D


Utsikten var fin!


Ett stopp innan de ganska utmanande nedförs och uppförsbackarna


Nu är man varm och torr med mat i magen, och det enda man vill är att åka ut igen hehe

Kram! 

Julen är avklarad!

Till skillnad från min bloggkollega Erica, så har jag firat julen iår :) Det är en skön tid, vare sig man jobbar eller inte, men visst är det skönare att vara ledig. Jag minns inte sist jag var helt ledig en julafton men i år har jag tagit igen allting. Jag blev ledig den 22 dec kl 16:30 och ska vara ledig till den 6 jan kl 16:15! Då ska jag bara jobba en kväll, sen drar jag neröver mot mitt nya jobb!!!

Julen blev iallafall bra, fick träffa båda syrrorna med barn och tomten kom till oss också iår :)



Tia fattade snabbt tycke för en av leksakerna, en liten minigolfbana, hon ÄLSKAR ju bollar! Så fort han puttade for hon och hämtade bollen åt honom :)



Tia fick också en ny lekkamrat på juldagen då min andra syrra dök upp :) Tia är så försiktig runt små barn, Nera blir mer bufflig och barnen brukar vara rädda för henne. Hon var dock nöjd med att ligga och tugga på ben hehe.

  

Och nu är julen över för den här gången och det känns ganska skönt det med :) Efter några dagar blir julmaten ganska uttjatad liksom ^^



Dagen efter julafton är det ju juldagen då är det obligatorisk fest. Så även iår blev det Kramm som som vanligt var fyllt av gamla klasskamrater och annat folk som man växte upp med.

Nu ska jag vara lite taskig och posta några bilder från kvällen som jag inte kan sluta skratta åt




Japp, det är fortfarande asroligt att Erica nästan kräks när hon borstar tänderna och min skakbild är inte hälften så bra som Thereses skakbilder men jag garvar ändå :) Erica med tandborsten, kan man se mer galen ut och kan jag se mer full ut hahaha och slutligen jorå man MÅSTE ta en bild inne på toan ute på krogen :) 

Idag har Flemming och jag varit ute och kört skoter, i ca tre timmar och fan vad ont i ryggen jag har nu. Men skoj var det hihi jag älskar min (pappas hehe) underbart snabba fina pärla till skoter!!! 

KRAM! 

Tema : Jerker!

Ok, med Jerker som tema har jag nog ingen chans mot Erica, men skam den som ger sig. Hon ska få nåt att bita i ^^

Jerker med sitt guldkrull hihi


Och här, Jerker fullt upp med att skruva i datorer med en Dr Pepper och en svart hund som hette Lucky ^^


Jajemensan det ÄR Jerker på bilderna jag lovar :) och såhär skulle jag nog kunna gå på Ica :D

KRAAM!

GOD JUL!


Lägesrapport :)

Idag för 10 år sen var den bästa dagen av alla dagar jag ditintills levt :) Jag fixade körkortet! Jag minns att jag var ute och körde hela kvällen bara för att jag fick :)

Efter det har det varit många "bästa dagar", när jag skaffade Nera, då jag fick mitt första fasta jobb, när Tia föddes, studenten, första gången jag träffade Flemming osv. Nu nyligen hade jag en till bästa dag, den 12 december, dagen jag fick jobbet i Eskilstuna! Jag fick veta det på mitt nuvarande jobb och jag har inte mått så bra på väldigt länge.

Dagen efter, på lördag for vi till mina föräldrar i Västhammar för Flemming hade skola. Där hade dom redan besök av Frida, en av mina systerdöttrar, snart 14 år. Det var kul att träffa henne, inte så ofta jag får chansen, hon har växt och blivit väldigt vuxen och så fick jag veta att hon hade smygrökt, omg liksom. Det drar tankarna till när jag först rökte, vem om inte Erica var det som "lärde" mig  :) Jag är inte alls avundsjuk på syrran som nu ska styra upp sånna här situationer hehe. Det var strömavbrott från och till hela tiden medans vi var där, så vi tände ljus och hade mysigt.

På Söndag ville Flemming ut i snön, så vi bestämde oss för att göra en liten utflykt. Packade ryggsäcken med varmt vatten, te och muggar och förstås lite kakor. Flemming tog ved och Tia fick följa med. Ute var det ca 7 minus och mörkt, klockan hade passerat 16. Vi följde vägen som går förbi huset en bit sen tog vi av in i skogen och DANG vad jobbigt det var att plumsa i djupsnö :) Vi gick tills vi inte orkade mer och så gjorde vi upp en eld. Jättemysigt var det!

Bilderna på elden blev jättemysiga utan blixt




Jag vet, pannlampa är lite fusk, men lycka till med att få mig ut i skogen i mörkret utan en :)


Tia stortrivs i snön, kutar runt som en galning och busar :)


På måndag for vi hem igen för jag skulle jobba kväll. Det är lite vemodigt att vara på jobbet nu när man vet att det snart ska ta slut, jag kommer ju sakna arbetskamraterna och jag har trivts jäkligt bra där på servicehuset.

På tisdag fixade jag möte med min chef och gjorde upp om tjänsteledighet och såg till så semestern jag tagit i januari fortfarande finns att ta ut. Hon sa att hon skulle fixa så jag kan dra i mitten på januari.
Idag, onsdag, har jag pratat med "ny"chefen om lön och om när hon vill ha mig på plats. Måndag den 12 januari vill hon ha mig där. Utbildning blir den 15:e på torsdagen. Så imorron ska jag prata med "gamla"chefen om det.

Spenderade ca 3 timmar idag till att läsa en 55 sidor lång "pdf-bok" om det utbildningen är om. Det är faktiskt en HEL del att lära sig. Men det känns absolut inte omöjligt, det är intressant.
Ikväll ska jag till Annica (hon som har Tias bror Tino) och fixa med våran hundhemsida. Det ska ju vara juligt på startsidan och dessutom vill Annica lära sig mer i Photoshop :) Så det ska vi fixa ikväll tänkte vi.

NU ska jag laga mat OCH duscha ;P

Kram!

I GOT IT!!!!111!!!!!!!!11111

Jag fick jobbet jag fick jobbet jag fick jobbet jag fick jobbet jag skojar inte JAG FICK JOBBET!!!!!!

Så jävla skönt så det finns inte! Jag måste dock klara en utbildning, gör jag inte det ryker min antällning omedelbart... eeek. En dags teori som avslutas med skriftligt prov, men jävlar annamma det ska jag nog fixa! :D

Tjänsten jag fick är en nattjänst på 80%, precis det jag ville ha. Kan inte tro det när jag tänker på det, jag ska jobba rena nätter med perfekt tjänstgöringsgrad, hos en jättetrevlig person med familj mitt i Eskilstuna!

Just nu är livet HELT UNDERBART! :D

Kramar i massor! :D :P :)

Hundar och ungar

GLAD ANDRA ADVENT!!!! i efterskott. I år har den rätta julkänslan infunnit sig och det känns bra. Förra året passerade julen nästan helt obemärkt, hade ingen myskänsla alls... Var lite rädd att den var borta för alltid, men se det var den inte!!!

Syrran Sussie har fått en liten Wilma och dang va söt ungen är! Jag som inte brukar tycka småbarn är söta alls var till och med tvungen att mysa lite med ungen ^^ Ja, som jag konstaterat förut, man kanske börjar bli lite mogen till slut :) Fast inte är det dags för småbarn än här inte, nej nej, vi ska bara ha valp vi hihi.

Var på Hundtorpet för typ en vecka sen, så himla länge sen jag var där. Det brukade vara mitt andra hem när jag var som mest aktiv med hundarna, men sen jag fick kvällstjänsten 2 år sedan har jag inte haft möjlighet att träna och tävla så det har inte blivit att jag far dit. Iallafall så gick Annica och jag en sväng med hundarna och det var jättehärligt! Hon har en superkamera som hon hade med sig och det blir otroligt fina kort! Det enda som saknades var solen! Det blir finare ljus i bilderna när den är framme.

Tia och hennes bror Tino bara älskar att busa med varandra!


Jag och bottisarna


Efter prommisen så hittade vi lite julgröt och skinka i kylskåpet som blivit kvar efter julmötet så vi fick oss en god lunch :D Hundarna fick också lite lunch hehe.

Förra veckan i fredags pratade jag med min perhaps to be nya chef :) Hon sa att jag var väldigt aktuell såååå jag hoppas hoppas hoppas. Känns ändå för tidigt att ta ut nåt i förskott så jag är inställd på att det kan bli hur som helst.

Kraaaam!
PS. Har alla julklappar klara OCH har skickat alla julkort jag ska skicka!! Nåt sorts rekord för min del! :)

Stoppljus?

Ja, det kan man säga, rött som ett stoppljus! :)
Var hos frissan idag, en tjej som är lärling och jag känner att jag ÄNTLIGEN hittat en frisör som klipper som jag vill :D Vi kom in på färg och jag sa att jag va jättesugen på röda toppar :) Hon gav mig ett bra pris eftersom hon är lärling ET VOILÁ!

Det här kallar jag rött!!! :D




Först var jag inne på att gå till ICA och köpa rödfärg vilket skulle blivit billigare, men jag vet ju att det aldrig blir så rött som man vill ha det. Sååå när jag satt där i solen med ett bra erbjudande kunde jag bara inte säga nej :) Jag är jättenöjd!

Kan inte nästa tema vara stoppljus? ;P

Kram!

RSS 2.0