Årby --> Nyfors

Nu har vi kommit i ordning i den nya lägenheten, internet är uppe och man börjar hitta saker när man behöver dom. Har letat klotången sen vi flyttade och igår hittade jag den längst ner i sista lådan :) Hittade för övrigt också gamla foto album från när Nera var ung, satt en lång stund och tittade i dom. Det känns som att en tidsepok är över, alla hundar från den tiden är borta nu. Nu är det Tia och Tino och de yngre som tar över, känns lite konstigt och vemodigt, men det är väl tidens gång...

Hundarna har tagit flytten väldigt bra, Tia har varit lite orolig runt alla kartonger, men bara hon får nånstans att vara där det är relativt lugnt har det gått bra. Imba har haft nosen ner i varenda kartong tror jag, hon ska vara med överallt och gärna i famnen på en :) Nyfiken som bara den är hon.

Själva flytten gjorde vi den 27 maj, hyrde stort släp på Statoil och det räckte med två rundor så var vi klara. Nästa dag körde vi skräp till soptippen och sen var vi klara med Årby, så jäkla skönt att leja bort städet! 



En hel del bära blev det och som tur var hade vi bra hjälp av J-O, tack tack tack!!!
Pojkarna bar och bar och till slut var det tomt i vagnen :)



Det har varit enorm utmaning att hitta plats till alla våra saker eftersom vi bytt från att bo på 75 kvm till 44 kvm! Men det har gått bra och det är mycket mysigare att bo mindre, jag trivs bättre här, något jag absolut inte trodde när vi tog den. Då var största motivationen 1000 kr billigare hyra :)

Hallen


Vardagsrum


Mini köket :)


Att bo i Nyfors är också bättre än förväntat, det är liv och rörelse överallt och nu när det har varit så varmt har typ alla gatans ungar badat i fontänen mitt på gatan :) Jag gillar mångkulturen, det finns liksom ingen norm man ska passa in under här.

I ena hörnet på balkongen är det öppna galler så hundarna kan se ut och Imba står ofta där och kikar på allt som rör sig :) 



Innergården


Det bästa av allt är att jag kan gå till jobbet, det tar typ 3-5 min och det betyder 10 min mer sömn på morgonen :) Jag fick för övrigt en fast tjänst där! Så jävla skönt att veta säkert att man blir kvar där, jag trivs ju verkligen. Ibland tänker jag på om jag skulle stannat i Bjästa och aldrig flyttat och jag får rysningar! Jag är så OTROLIGT glad att vi flyttade till Eskilstuna!

Det finns en bro som kopplar samman Himmel och Jord

2010-05-28, en fredag, fick min Nera somna, lugnt och stilla och i trygga händer



Nera hade väldigt besvärligt med höger bakben och det syndes att hon hade väldigt ont trots att hon försökte dölja sitt onda in i det sista. Glad i sinnet fick hon vara ända till slutet

Vi hade en liten pratstund utanför veterinär stationen hon och jag och jag berättade lite om de sällsamma jaktmarkerna, där man får springa fritt hela dagen i mjukt gräs och där man kan äta hur mycket man vill utan att bli tjock och där smärta och stelhet inte alls existerar, sen skickade jag med en hälsning till Voffie, Ito och Mojjan

Hon somnade sedan lugnt, omgiven av personer som älskade henne

Tack Erika och Björn för att ni gav henne ett underbart sista år. Hon trivdes verkligen bra hos er.

Regnbågsbron


Tack för allt du gett mig Neris, matte älskar dig...

RSS 2.0