Många vägar små...

...ledde tillslut med liiite hjälp av mobil-gps:en till Sjukhuset! Var ute och gick i 1,5 timme och det tog typ 20 min hem hehe





Cattis was there ^^

Kram!

Utmaning

Tänkte jag skulle utmana mig själv lite idag. Det är ju ganska bra om jag lär mig att hitta i den här stan, sååå jag tänkte försöka hitta till sjukhuset idag. Hehe, jag var ju där sist jag var här, men inte fan minns jag hur vi körde inte. Tror jag vet vilket håll det är åt iaf haha. Aja, bloggar ikväll och berättar hur det gick ^^

Ikväll är det party party hihi :) Vi ska på nån krog med Ericas arbetskamrater, after work typ. Blir kul att komma ut lite.

Kram!

På plats!

Efter en låång resa hehe, är jag äntligen framme och inkvarterad hos Erica. Har varit här ett dygn nu och hunnit landa lite. Resan hit blev lite mer komplicerad än vad jag tänkt mig eftersom syrran ringde och undrade om hon och en kompis kunde åka med och hoppa av i Stockholm. Hehe, jag brukar ju undvika Stockholm i största möjliga mån och blir nervös bara jag ser "Stockholm" på en vägskylt, men vad gör man inte för släkten :)

Jag fick iallafall slappa på vägen ner, syrran fick köra :) Dom skulle med en färja från Frihamnen och när vi började titta på kartan visar det sig att hamnen ligger typ mitt i Stockholm! Gah! Hur fan ska jag hitta ut till E4 igen var min tanke hela vägen dit ^^ Väl framme visade det sig att det var skyltat ända från hamnen ut till E4/E20 så hur svårt kunde det vara?? Ja, Stockholm är ju Stockholm, och vägen delade sig en gång utan skyltar och jag väljer självklart fel håll..... Fler stoppljus och många filer, eeeh, paniken smyger fram, inga skyltar till E4/E20 i siktet men snart dyker det upp en ledig parkeringsplats på sidan av vägen. Andas en stund och kommer på att jag har GPS i mobilen! Knappar in Eskilstuna som destination och mobben börjar snacka! "Om 50m håll vänster" Jag följer instruktionerna och voliá den leder mig ut till E4/E20 skyltarna!!! Efter ganska många svettiga minuter är jag ute på storvägen igen och kan andas ut, i made it!

Ja, efter den lilla utflykten var jag helt slut i huvudet, hur fan orkar man köra dagligen i den stan??

I går kväll målade vi listerna i Ericas sovrum, mitt lilla krypin medans jag bor med Erica! :) Idag jobbar hon och jag är ensam i lägenheten, ganska skönt det med faktiskt. Har städat lite, bland annat i köket, haha jag kan inte leva med skitiga diskbänkar och eftersom jag inte förväntar mig att hon ska ändra sin livsstil, så tar jag tag i det själv.



Har fått sova i soffan nu eftersom sovrummet inte är riktigt klart än, men jag klagar absolut inte, den är så himla skön!



Såhär ser sovrummet ut just nu, brunfärgen är jättefin!



Har också fått en alldeles egen hylla i badrums skåpet! Hihi, jag känner mig väldigt välkommen :D



När jag kom igår fick jag ganska fort en lista i mina händer, hehe, saker som jag kommer att störa mig på med att vara sambo med Erica, skriven av henne själv. Haha, jag tänker inte avslöja dom sakerna här, men listan var 2 sidor lång :D Jag tror nog jag ska klara av det, jag har ju massor av saker själv som hon kommer störa sig på ^^

Det jobbigaste med att vara här är att jag lämnat halva livet kvar i Bjästa, Flemming och hundarna! Jag kommer att sakna ihjäl mig efter dom... Hoppas som fan att jag kan hitta en lägenhet rätt fort och att nån vill ta över min lägenhet i Bjästa så jag inte måste vänta på tre månaders uppsägningstid. Det är ju ganska få lägenheter lediga i Bjästa så har jag tur så går det fort. Ska bli så otroligt skönt att få hit Flemming och vovvarna så vi kan börja leva ordentligt här nere.

Nu ska jag iväg och handla Cola!

KRAM!

Till älskling, min ängel: Jag saknar dig och tänker på dig jättemycket, puss, vi hörs ikväll <3


RSS 2.0