Zombiekväll!

Jag har så länge jag minns varit förtjust i skräckfilmer, Freddy, Jason och Michael Myers är killar jag hängt med rätt mycket i min ungdom. Sen ska vi inte glömma alla underbara zombiefilmer av olika kvalité, den ena värre än den andra tyvärr, men det finns ändå en speciell charm med gamla goa skräckfilmer.

När J-O kom med den briljanta idén att ha en ZOMBIEKVÄLL var jag faktiskt förvånad att det inte var min idé :) Vilken himla bra grej, en hel kväll med gamla goa zombiefilmer haha.

Kvällen till ära slängde jag på min lite zombiesmink, jag menar varför inte gå all out när man kan liksom :P



Hihi :)

Vi började med att äta taccos, jättegott! Sen körde vi igång Shaun of the dead, en skräckkomedi med massor av zombies :) Efter filmen hade klockan blivit rätt sen :( Erica, som ändå inte är fan av sånna här filmer bestämde sig för att ge upp, trött så trött :) Vi andra körde igång Död snö, en norsk film med nazist-zombies! Bättre än förväntat var den, jäkligt go humor (enligt mig iaf hahaha) ;)

Det ryktas om vampyr kväll nästa gång...

Grey´s Anatomy

"Why do i keep hitting myself with a hammer.....?
Because it feels so good when i stop"

Definitivt en ny favorit serie!

Ett halvår med dreads!

Ett halvår med dreads! This calls for a ego inlägg! ;D

6 månader har gått och jag blir fan bara mer nöjd ju mer tid som går :) Utifrån kanske det inte syns så stora förändringar men tro mig, det händer saker hela tiden! Loops kommer och försvinner, lösa hårstrån trasslar in sig igen, några dreads har börjat växa ihop och en dread har gått av!

Jag märker också skillnad i strukturen. Först var dom hårda, sen blev dom lösa och nu börjar en del bli hårda igen, fast på ett annat sätt. Först var dom liksom hårda på utsidan och mjuka om man tryckte på dom, nu är dom hårda helt igenom, fast alla har som sagt inte blivit det än.

Efter varje hårvätt försöker jag kolla så rötterna inte växer ihop. Lösa hårstrån brukar trassla i fel dread och gör man inget åt det så växer dom ju ihop i rötterna. På ett ställe har jag dock valt att låta dom växa ihop, hihi, spännande :)

Som jag skrev har en dread gått av, haha. Den gick av i skarven mellan mitt riktiga hår och där löshåret börjar och jag visste att det var påväg ett tag innan. Den började tova upp sig och det lossnade mer och mer hårstrån som inte ville tova in sig igen. Vi försökte virka på den, men det gick inte, den föll av till slut. Det gör inte så mycket för det är bak i nacken och det är faktiskt ganska kul att se vart mitt riktiga hår är :)

3 oktober, dagen då Lexxi torterade mig i mååånga timmar, haha :)

1 vecka, stela och vill inte ligga utan stå ut, typ predator look :)

2 veckor, lite mer böjbara

3 veckor, dom ligger ner!

6 veckor, färgat det till en jämnare brun färg

7 veckor, ganska lösa nu

3 månader

4 månader, färgat fler färger! Märker att dom växt på längden också :)

6 månader, trassligt värre, precis som det ska vara! :)

Kram!

Härlig dag!

Idag var den bästa vår dagen hittills, 8+ grader och strålande sol! Fjärilar och humlor och små flugor i luften, underbart! Det enda som störde friden var mina tankar på att även fästingarna vaknar nu... Dags att skaffa medel till hundarna.

Vi gick två härliga varv idag på klubben, det var så himla skönt ute :)

Barmark!

Inga rådjur eller harar idag :)

Imba hittade en boll!

Strålande sol!

Mor och dotter <3

Liten tugga-kottar-paus :)

och matte solade sig lite :)

Imorgon är premiär på mitt nya jobb, som en ordinarie, inget mer intro med andra ord utan nu förväntas jag klara mig själv. Lite "bita-på-fingrarna-känsla" har jag, men det ska nog gå bra :)

GRATTIS! <3

Idag för 8 år sedan hände nåt underbart. Då föddes I-kullen hemma hos El-Jo-Mi´s kennel och i den kullen fanns en liten pupp som senare fick komma hem till mig <3


Gjorde bilden till Tervoristernas sida som jag har med Annica så därför finns både Tia och Tino med. Tino är för övrigt Tias bästa kompis :)

RSS 2.0