And the winner is.....?

Så nu har båda lagt ut bilder, haha
Jag kunde inte låta bli att fixa lite med ericas bilder också. Så här kommer Emo-Erica fixad i photoshop :D





Really cool :) Läste Therese ville va domare?? Hade jag vart domare hade jag sagt det var lika :D kanske Erica har mer inlevelse? Men gumman, en bättre kamera vore nåt iaf :)

Ska jobba ikväll, och det ska uppdateras kvälls scheman, så det blir nog lite huvudbry. Dessutom ska protokollet från sista APT justeras av mig och en tjej till. Vi jobbar ihop ikväll så vi tänkte få även det gjort, hehe, optimist javisst :D

Ha det!
/Cattis

The jättefina emo jag

Asså, det står ingenstans i reglerna att man inte får photoshopa lite? :) (min lek mina regler moahaha)

Så jag lekte lite :D




Hehe, på ena bilden är toapapperet i bakgrunden mystiskt borta :) Inte det bästa att ha som bakgrund kanske, men skit samma.

och här är den egentliga bilden:



Haha, det här va kul, svårt att se sådär lagom sur ut, eller deppig kanske man ska se ut. Kunde gjort mycket mer tänker jag nu när jag tittar på bilderna, men jag går ut lugnt för att öka sen säger vi, bring next tema haha :)

  

I dare u :D

GUMMAN!

Jag har en idé!

Jag utmanar dig till en tävling som garanterat kommer få oss att skratta åt varandra. Vi turas om att bestämma ett tema, sen tar vi en bild på oss själva i temat, bäst bild vinner. Vi måste vara med i bilden, det blir roligast då!

Jag börjar bestämma tema HAHA, eftersom min blogg igår handlade lite om EMO så är det givet!
Temat är EMO!

Så hem och tupera och hårdsminka dig, ta en bild och lägg ut på din blogg, så gör jag detsamma hihi.

Är utmaningen accepterad??

Puss o kram

Nya idoler? nää för gammal HAHA

Sitter och lyssnar på Tokio Hotel som jag nyss upptäckt hehe. Börjar fatta varför det är så mycket hysteri runt detta band. Jag själv har ju för länge sen växt upp från hysteriska skrikattacker och svimmanfall men oj om man hade varit 14 igen :D

Sångaren heter Bill, fyller 20 nästa år, och är söt som sockervadd, kolla bara ;)

snyggingen

Han har bra röst, men de flesta låtar är lite väl tonårspoppiga för min smak MEN en låt har satt sig som berg i min hjärna, blir inte av med den: Rette mich skitbra är den, finns på engelska också, men bättre på deras ursprungsspråk tyska.

Snubblade över Tokio Hotel efter att juryn i Idol jämfört Johan med Tokio, och visst finns det likheter. Har länge gillat Johans stil, han är cool, rätt och slätt. Sjunger väl inte perfekt, men äger på scenen och har en tokskön attityd för att bara vara 16 år. Han har ju också fått rätt många tonårsfans, det känns som att den här stilen funkar.

Så, ska man gå och bli emo som 28 åring? haha ja man vet aldrig, men jag tycker stilen är asskön och jag tänker inte skämmas för det :)

Vad är egentligen emo? är det inte en musikstil? eller är det en "look" eller attityd? När jag tänker på emo är det musiken och looken jag tänker på, punkig musik och svart eller färgat lite udda hår som Bill på bilden ungefär. Aja vi lämna det där :)

Löningsdag idag :D  .....dags att betala räkningarna :(

Ha det!
Cattis 

WoEC is Allliiivee

Ja, WoEC är igång! ute för åskådning HAHA. Det gick rätt fort, vi fuskade lite med bloggarna, blir för jobbigt at ha egna i hemsidan. Vi är lite lata där :)

Känns kul iaf. Har lärt Erica att posta bilder, så nu får man vara skraj för vad som kommer fram där hehe.


Djuuupt focuserade ; )

Ha det!
kram <3

RSS 2.0