Lite bilder på hundarna i Norrland

Tog några bilder hos mina föräldrar sist jag var "hemma" (för Norrland är fortfarande hemma för mig) (fast E-tuna är ju också hemma, ja ni vet)

Vi var upp till "vändplan" som vi kallar det, en gammal väg som leder upp på en höjd. Nu på senare år har dom dock förlängt vägen en bit till för att avverka skog. På vintern är det en riktigt trevlig skoterled, dock inte så lång...

Tia med sin favorit, bollen!


Imba kunde ligga still i två sekunder utan att göra konstiga miner! :)


Vägen upp, Imba har nog en liten demon i sig haha


Fast hon gömmer den väl, gohunden <3


Framme, där uppe på höjden finns en jättefin skog med finfin utsikt


Skogsmys = tugga pinnar :)


Imba sötnosen <3


Blir nog en tur upp igen till jul, verkar som att jag får vara ledig. Hoppas på snö då :)

Fräsht 1.0

Så här hittade jag min bil för någon vecka sen.... varning för ofräsha bilder ^^





Sååå jävla fräsht! Fucking jävla mofofåglar!

Den sista bilden får mig att bli riktigt vek faktiskt, är rätt tålig när det gäller sånt här annars....

Booooh!



Var tvungen :)

Konstnärliga sidan av mig...

Tittade igenom mina teckningar som jag gjort under åren. Det var länge sen jag tog mig tid att sitta och teckna, har liksom inte ro att sitta, så mycket annat som ska göras, fast ändå tycker jag att jag aldrig gör nåt...hmm....stressad...

Här är några av teckningarna iaf

Älskar fantasy och det syns i mina teckningspapper ^^




World of Warcraft har också inspirerat en eller två gånger


Har en bok av Michael Jackson som det finns jättefina bilder i, dom här är därifrån




Min tonårshjälte Kurt Cobain


närmare bild


och min andra tonårshjälte Michael Jackson ^^


Från en film som jag inte minns vad den heter just nu...


Kanske ska ta upp det där med teckning igen, skulle verkligen behöva nåt som ger mig lite lugn och ro...

Update rally lol

Jag fick ett kort av Erica och Björn som är taget av nån fotograf på rallyt.... Det riktiga kortet är jättefint och perfekt skärpa, blev inte lika bra kvalité på mobilkamerans bild på bilden :)

.....ja vad säger man....jag bjuder på den...? :)


Det är taget vid första hoppet, garanterat första varvet för då kände jag mig precis sådär, aaaaaah!!! :D Tittar man noga ser man dock att det är skräckblandad förtjusning och inte ren skräck, och syns det inte så vet ni det nu ;)

Jag har ju färgat håret ^^

Med hjälp av en väldigt snäll gumma har mina dreads nu fått en mycket jämnade färg :D Det blev lite mörkt och något ojämt (svårare att färga dreads än vi räknat med) men va fan, jag är asnöjd!



Dricka-cola-med-färgningshandskarna-på-paus hahaha


All färg äntligen i!!!


och the resultat:



P!NK i Globen!

Det var så jävla bra, fy fan vad cool hon är! Har gillat henne skarpt ganska länge och hon blir bara bättre och bättre imo. Senaste låtarna "Dont leave me", "Sober" och "I dont believe you" är riktiga favoriter och att få höra dom live (fast hon spelade inte "sober" tyvärr...) var..... helt fantastiskt! Hon är så äkta på nåt sätt.

En pink globen ^^ Humle och Dumle ^^ Tittade runt innan vi gick till våra platser där inne


Filmade några snuttar, men kvalitén är jättedålig :(

"Dont leave me"


"So what" coooool!!!


"Dear Mr President" gillar den jättemycket, den berör, och den är modig


Det var så jävla coolt och sitta där och titta på henne, man fattar liksom varför hon har lyckats som artist. Hon är grym!

För övrigt är jag riktigt stolt över mig själv, jag körde både dit och hem utan några som helst problem! Yay!!

Alienated :)

Hittade en rolig turtorial på nätet om hur man gjorde om ett porträtt till alien, hehe, detta måste provas tänkte jag och det blev riktigt coolt ^^

Im only here for the beer!


Imorgon ska vi se Pink i Globen HIHIHIIHII! :D

El-Jo-Mi´s kennel läger

I lördags efter rallyt rattade jag vidare upp till Norrland :) Den här helgen var det nämligen kennel träff för oss El-Jo-Misare :) Sov hos mor och far i Kramfors och drog sedan till Ö-vik på söndagen. Det var jättekul att träffa Tias småbarn igen, dom som var där, Jamba (blå) och Yes (svart). Nu är alla valparna ute hos sina nya familjer och det ska bli så kul att följa deras utveckling :)

Här kommer bilder!

Kennelmamma Eleanor med Jamba (blå)


Lina och hennes matte Diana, Jambas familj


Imbas namninspiratör Kimba är matte Annicas ögonsten <3


Imba busar med syrran Jamba




Tre vildar, Yes, Jamba och Imba!




Yes i all sin prakt!




Dom är så himla härliga Tias barn, verkar bli finfina vovvar ^^

Jag sov hos Annica och Anders och vi hade chipsrace med dip i soffan tills ögonen föll ihop :) Sen sov jag bättre än jag sovit på länge och det behövde jag!

Måndag kom och jag sa tack för mig hos Ögren/Blom och drog vidare till Bjästa, där hälsade jag på Hanna, en gammal arbetskamrat och hennes höggravida mops! Vi fikade och skvallrade lite och ju längre tiden gick desto oroligare blev den blivande mamma mops :) Eftersom hon hade gått över tiden så var Hanna lite orolig och när hennes mamma (som har uppfödning) inte svarade ringde hon veterinären och fick en tid dagen efter. Jag ringde även Eleanor och kollade läget lite, men både Elle och vet tyckte att så länge hunden inte mådde dåligt var det relativt lugnt.

Eftersom jag ville hälsa på mitt gamla jobb också så lämnade jag Hanna med ett lycka till vid halv 6. Kom till jobbet och vilka jobbar om inte två av mina absoluta favoritbrudar haha. Precis dom jag ville träffa mest av allt! Fick lite fika och dom ville veta allt om hur jag har det och jag var ju väldigt nyfiken på hur dom hade det nu för tiden :)

Tiden gick för fort och dom var tvugna att fortsätta jobba så jag sa hej då för den här gången och begav mig mot Kramfors där jag nu befinner mig. Väl framme här fick jag ganska snabbt ett MMS från Hanna, Ami hade fått valpar! Jätteskönt att det satte igång av sig själv, tänkte på dom hela vägen hem.

Rally!

Fick veta för ett tag sen att Björn (Neras nya husse) kör rally! Jag har nämnt nån gång (läs flera gånger) att jag vill åka med nån gång och för nån vecka sen ringde han och sa att Flemming och jag skulle få åka med på en tävling!!! O M G liksom, jag har aldrig åkt nåt i närheten av rally förut :)

Insåg väl att det inte bara var att åka vanlig bli snabbt när vi skulle ställa in stolen och bältena... Värsta super fastspänningen så man inte kunde röra en fena typ och brandsläckare överallt runt om i bilen PLUS ett sprinklersystem haha. Feta ramar/rör inne i bilen så karossen inte skrövlas ihop om man kraschar.....! Shit, det var då jag började inse vad jag gett mig in på...
Här snackar vi 4 km med massor och massor av kurvor på ca 4min. Jag som nästan hamnade i chock första gången jag åkte bergodalbana, haha ^^

Ja, man kan ju inte banga och jag ville ju verkligen åka! Jag tycker om att åka fort, men ja, nervös var jag, mer än jag vill erkänna. I lördags var det iaf dags. Det skulle köras två omgångar så vi gjorde upp att jag skulle åka först, sen Flemming nästa omgång. Vi gick banan och jag frågade lite här och var, hur fort kommer det att gå här ungefär, hans svar var skrämmande ofta typ 110-120km/h GAH! På två ställen var det uppförsbacke följt av nerförsbacke = hopp med snabb rallybil HAHA!

Björns rallybil :)


Några minuter innan fastspänning ^^ Den fina overallen är flamsäker...


När det var dags spände han fast mig i alla dessa bälten och jag fick ett tidkort och en hjälm i famnen. Vi körde fram mot startplatsen och jag tänkte "nu är det för sent att ångra sig, shitshitshit" ^^ På med hjälmen och fram med tidskortet, sen hör jag Björn säga "då åker vi", sekunder senare accelererar bilen så fort att min mage blev kvar vid startplatsen GOTTAMMIT! Fy faaan! Men coooolt så in i helvette haha. Halva första varvet var bara extremt, sen hann magen ikapp och då var det mest häftigt. Alldeles innan andra varvet hade upplevelsen utvecklat sig till asroligt!!! Yihaaaa! Slutet på andra varvet var underbart, och när vi stannade ville jag åka mer hahaha :)

Var lite skakis efteråt, men shit vad kul det var! Nästa omgång var det Flemming tur, lite avundsjuk var jag :) Vi ställde oss så vi såg bra och jag fick en filmkamera i handen. Det gick fortare andra gången, var tydligen bättre grepp... Flemming tyckte inte alls att det var lika läskigt som mig, han kunde till och med förvarna inför de extra svåra kurvorna och han hade inget sus i magen alls.

Grabbarna innan andra åket


Björn kom tvåa och vi fick pokal! Han är klass B förare men hade ändå bättre tid än många klass A förare! Cooolt ^^

RSS 2.0