Yiiiihaaaaa!!!!!!!!!!!!!!

Jag har fixat biljetter till TOKIO HOTEL!!!!!!!!!!! Dom kommer till Sverige i mars och I WILL BE THERE!

Det var biljettsläpp kl 9 igår måndag och jag kände mig som 14 igen där jag satt och spammade uppdatera knappen för att få bra biljetter :)

Sångaren Bill Kaulitz


Skönhets slavar?


Redan innan jag skaffade dreads började jag hänga på massa forum för att ta reda på så mycket fakta jag bara kunde. Nu efter ett tag vill ju alla att man ska lägga upp bilder på sina dreads :) Jag var bland annat på ett forum där i princip alla hade jätteflashiga konstnärliga bilder på sig själva, typ liggande med dreadsen utspridda på marken bland massa löv, superfina bilder! Där känns det som att man inte bara vill slänga in random partykort, hehe, så eftersom jag faktiskt kan en del photoshop och dessutom tycker det är kul så har jag fixat ett gäng bilder.

Jag tycker egentligen inte om att fixa bilder innan jag lägger ut dom, det ÄR ju lite fusk. Förutom små ljus och färg justeringar som bara förhöjer en redan fin bild förstås, fast ska man vara noga så är det också fusk... Men å andra sidan vill jag se så bra ut som jag bara kan på bilder jag lägger ut... japp, jag är lite fåfäng och omogen där :)

För att ta diskussionen lite längre har jag märkt att folk faktikst skriver mer till de som ser bra ut. Om en person med lite mindre fördelaktigt utseende ställer en lite dum fråga, är det ingen som svarar. Är det däremot en hot tjej som ställer frågan har hon typ tio svar nästa dag! Jäkligt intressant hur människan fungerar, trots att alla vet att utseende bara är yta, behandlar vi folk olika efter deras skönhet.

Aja, här är lite sköna bilder på moi iallafall :)









Ego ego ego, i know ;) Kram på er!

Sätt att ha sina dreads på....

Har lite svårt med fantasin, kanske även längden på mina dreads är lite kort för nån coolare kreation?

Var hos E ikväll och färgade hennes hår, samtidigt lekte vi lite med mitt hår :)





Den sista är min favorit just nu! Lite wild and crazy ^^

Kram!

Bra dag!

Lördag var den bästa dagen på länge! Började med hårtvätt som ni kan läsa om i föregånde inlägg ^^ vilket var heeelt underbart, hehe. Det enskilt hade räckt för att göra min dag :) Men det bara fortsatte med bra grejer.

Flemming bestämde sig för att göra en festmåltid med chiligryta och ris och sen efterrätt med persika och jordgubbar i ett glas och sen hällde han cider över. ASGOTT!

Gott som f*n :)


Efter maten kände vi att det är ju ändå lördagkväll så varför inte gå ut och roa sig liksom :) Sagt och gjort, vi drog på Maxi och handlade groggvirke, hehe, sen var det bara att sätta igång ^^

En galen-Erica blev snygg-Erica och Imba ville också pudra näsan ^^


En eller annan Tequila slank ner, haha, och mitt hår var cooooolt, hihi ^^


Gumman och jag drog på Harrys medan Flemming gick och träffade en polare på café Sylvia (eller vad det hette). Hade en underbar kväll! Party party :)

OMG vad skönt!!!!!!!!!!!

JAG HAR TVÄTTAT HÅRET!!!! och det var så jävla skönt så ni har ingen aning! :) Skulle egentligen vänta i två veckor, men det gick bara inte... höll på att klia sönder, och jag fick mjäll och ja, det gick inte!

Så på lördagmorgon kl 10 klev jag in i duschen och tvättade håret i 1 1/2 timme!!! Ja, det kunde väl ha gått fortade men det var så jääävla skönt! :) Det var lite lurigt att gnugga hårbotten, och sen skulle man skölja i minst 15 minuter och sen ta så varmt vatten man klarar av och skölja huvudet med för att få bort alla rester av schampot.

Underbart att få blöta huvudet också!


Efter duschen torkade jag dreadsen så noga jag kunde, sen gick jag runt med handduk runt huvudet i säkert en timme. Efter det fick dom lufttorka.

Handdukstorkade dreads :)


När jag tog bort handduken och tittade så var det inte lika roligt längre, haha. Massor av löst hår!!! Fast efter att ha trollat forum så visste jag ju att det blir så när man tvättar så jag hade förberett Erica på att hon troligen skulle få en virknål i handen när hon kom hit ^^

GAH!


När håret var så gott som torrt satte vi igång med virkningen :) Erica fick jobba hårt i flera timmar och hon gjorde ett grundligt jobb vill jag lova! TACK GUMMAN!!!

Första dreaden fixad! :D


och här är färdigt resultat:





Nöjd och glad dreadtjej ^^ Sen att dagen blev underbar av andra orsaker också gjorde ju inte saken sämre, hihi :)

5 dagar med dreads ^^

Tiden går fort, jag tycker jag nyss gjorde dom och det har snart gått en vecka! Det gör inte så ont längre i hårbotten, men det kliar som fan från och till. Lexie sa att det kunde göra det och att det är normalt, man kunde ta en påse med is och lägga mot huvudet om det blev för jobbigt. Men så mycket kliar det inte (än iaf ^^)

Har fått positiva kommentarer, folk tycker det ser coolt ut, men dom tycker dreadsen känns läskiga, som rep, haha, och det gör dom ju också :) Sen jag gjorde dom har dom dock blivit lite mjukare och dom står inte rakt ut längre, bara lite :) Det lossnar även småhår som jag har försökt virka in vilket inte är helt lätt. Mitt hår är ju så pass kort att hårstråna ganska lätt slingrar sig loss.

Det är 39 stycker dreads :)


Mössa blev med ens lite bökigare, måste skaffa några större :)


Just nu längtar jag tills jag ska tvätta det, känns lite udda att inte tvätta håret på 2 veckor... men säger dreadfrisören att det är så det ska göras, så gör jag väl så :)

Kram!

Im so happy!

Jag och Tia har ett moment i lydnaden som vi försökt väldigt länge att få bukt med. Momentet är att man ska kalla in hunden och sen få den att stanna när man säger till, sen ska man kalla in den igen. Vårat problem har varit att Tia stannar långsamt och alltid tar små smygande steg innan hon stannar helt. Jag har försökt och försökt att få henne att tvärstanna, men inget har fungerat!

MEN, nu när jag kom igång med lydnadsträningen igen så gjorde jag en inkallning med ställande bara för att kolla om hon ens minns nåt av det och BAM, satt som ett smäck! Jag fattar inget, men glad är jag ju att det äntligen fungerar!



På filmen ser ni att jag kallar in Tia, stannar henne och säger varsegod så hon får springa och ta bollen som jag lagt ut bakom henne. Det är ju själva stannadet jag vill belöna, därför avbryter jag momentet och belönar där. Senare när hon är helt säker på att stanna fort kan jag köra momentet i sin helhet.

Kram!

Bästa kaffemuggen nånsin!

Hahahahaha, genialt, detta är humor!



Hittade den på Fokis blogg :)

Mina dreadlocks! <3

Så var det ÄNTLIGEN klart, nu har jag dom, mina dreads! Jag är såååå jävla nöjd!

Jag gjorde dom på Baba Yaga´s dreadssalong i Stockholm, fast vi var inte i salongen utan hemma hos Lexxie som hon kallar sig. Först av allt, JAG KÖRDE I STOCKHOLM! och vi hittade fram!!! och utan minsta panik dessutom!!! Jag kan bara tacka min käre sambo för att han följde med och guidade en lost norrlänning (tydligen så hittar vilsna danskar bättre^^) och även höll mig sällskap under hela dreadproceduren som tog nååågra timmar. TACK älskling, det var värt mer än jag kan säga!

Väl där så satte vi igång direkt med tuperandet, hon hade förberett löshåret för att spara tid, men det tog ändå typ 7 timmar!!! Hon började i nacken och det luggades inte så mycket så jag tänkte att det här är ju luuugnt, men GAH när hon var vid tinningen och mitt på huvudet! A J ! Fast det var rätt ok ändå, gjorde inte så ont som jag trodde, sen är det ju självvalt och då är det bara att bita ihop :)



Hon var jättetrevlig att prata med, det visade sig att hon hade ett stor hundintresse också och hundar kan man ju snacka om i evigheter :) Flemming och jag valde att ta hundarna med oss eftersom båda for så dom fick leka med en pigg liten 1,5 åring haha. Imba tyckte nog hon var lite konstig med alla ljud hon gjorde :)

Efter ungefär halva huvudet var det dags för en paus, min röv hade då somnat, vaknat och somnat om igen ^^ Såg lite rolig ut när jag gick ut och tog luft och rörde på benen, haha, värsta lurvtrollet ^^



Men det tog sig och började se rätt ok ut efter ett tag :)



Dreadsen just nu är väldigt hårda, dom står typ rakt ut om jag inte samlar ihop dom :) Ser lite crazy ut, haha. Dom kommer dock att lägga sig allt eftersom mitt hår vänjer sig vid att vara dreadat och dom kommer också att fluffa ut och bli lite större. Jag är jättenöjd med hur det blev, det var så himla svårt att tänka sig hur det skulle se ut, men nu när jag har dom känns det jättebra! Är lite öm i hårbotten, men det är ju inte så konstigt efter den behandlingen :)

Så här får ni resultatet av dagen:







Ascoolt! Hihihi!

Kram!




Smygtitt :)



Är så hilma hungrig efter en lååång dag i Stockholm så jag måste bara äta och coola ner. Postar en bild för jag vet att det finns en eller två nyfikna själar där ute ;D

Kommer mycket, mycket mera senare när magen är mätt och hundarna rastade :)

KRAM!!!

Kanske sista bilderna...

.... på mitt hår i detta skicka :) På lördag (imorgon) ska jag nämligen göra DREADLOCKS!!!!!!

Sorry att jag ser ut som Miss Sur, haha, ibland ser man inte ut som man tror ^^



Bilder på nya frillan kommer så fort jag får möjlighet!!!

Imba och husse <3

Ibland får hundarna och jag med oss husse ut i skogen och det gillar vi! :) Han gör ett bra jobb med dom, för att aldrig haft hund innan han flyttade ihop med mig har han lärt sig massor!

Här tränar han "håll dig här" med Imba och, tja, bakofram-sittande är ju bättre än inget ;D



Hon är väldigt tacksam att träna med, hon lyssnar och vill samarbeta. Det är ju mest jag som tränar, men jag skulle ändå kunna säga att hon är husses hund. Hon gillar att leka med mig, men hon älskar att leka med husse, det är också honom hon går till när hon vill något.

Nu - sängen!

Fest med alkogänget HAHA

Har ju varit på party! En arbetskamrat fyllde 31 år och bjöd in lite folk till middag och allmän fest. Flemming och jag åkte dit med en annan arbetskamrat så vi kunde påbörja alkoholintaget redan innan, hihi :)

Svårt att veta vad man ska köpa, men vin funkar väl för det mesta ^^


Vi kom fram, grattade värdinnan och hade väl hunnit dricka första välkomstdrinken när min mobil ringde. Det var från jobbtelefonen och den som skulle jobbat natten hade ringt sig sjuk och dom hittade ingen som kunde jobba! Haha, ja tre av oss var ju där på fest och redan påverkade av alkohol så vi kunde ju inte jobba. Det visade sig sen att alla som inte var sjuka hade druckit den kvällen så en av dem som hade jobbat kvällen fick stanna kvar och jobba natten! Sedan detta kallar vi oss ALKOGÄNGET, hahaha! Ja, det var ju lagom kul för tjejen som fick lov att stanna, men såhär i efterhand kan man skratta lite åt det :)

Festen var jättekul, vi fick chiliconcarne med ordentligt sting i! Det var jättegott, och smart mat att bjuda på då det är lätt att äta och man gör ju allt i en gryta! Fast dom hade en till som var lite svagare åt barnen.

Det blev mycket snack om allt möjligt som vanligt och Flemming fick sig en rikgit komplimang, haha. Det var en tjej som frågade honom vad han hade för dialekt, vilket då betydde att hon faktikst trodde han pratade svenska! ^^

Allt eftersom barnen blev trötta avslutades festen (Flemming och jag var de enda utan barn) och efteråt hamnade vi helt oplanerat på efterfest hos Björn och Erika (dom som har Nera). Där blev vi till klockan 4 på natten, haha, och löste alla världsproblem som existerar :) Iallafall tyckte vi att vi gjorde det i fyllan och villan ;)

Kram!

Vad är detta??

Fick smaka på nåt konstigt härom dagen. Det var en fruktliknande sak som man skalade och innuti fanns en vit/genomskinlig frukt som smakade, hmm, lite typ vindruva kanske. Gott var det iallafall!



Nån som vet vad det heter? :)

Nya höstmodet ^^

Nu känns det att det är höst! Det är kallt i luften och man springer ogärna ut för att kissa Imba i tshirt längre, hehe. Var på promenad på klubben och kom på mig själv med att klä mig efter funktion och lite mindre efter mode, haha.



Egenstickade benvärmare för övrigt, säkert dock snyggare till ett par andra jeans och skor ^^

Försöker ta några bilder på Tia och Imba också, men eftersom det är telefonkameran som jag för det mesta använder blir det ju halvdanna resutat :/

Min fina älskade Tia, även kallad nakenterven ;)


Liten och stor




Känns jättebra att ha kommit in sig lite på klubben här i Eskilstuna. Nu har jag träffat lite folk och börjar kunna heja på folk när jag kommer :) Ännu inte hittat nån att träna med, men det kommer nog, har några på g i min arbetsgrupp som också skaffat valp den här sommaren.

Har varit och tränat lydnad några gånger nu med både Imba och Tia. Imba börjar lära sig att sitta fot och hon börjar kunna sitta kvar och ligga kvar. Ska börja med apportering nästa gång!

Tia är riktigt het på träningen, och inkallning med ställande har äntligen lossnat!!! Hon tvärstannar utan små smygsteg!! Tänkte jag skulle få med mig Flemming nån gång snart så får han filma så kan jag lägga upp lite filmer på träningen. Kan ju va kul att gå tillbaka sen och se :)

Kram från oss!

Svart och vitt

Naglarna blev riktigt snygga den här gången om jag får säga det själv! :)



Men så har jag ju alltid varit en sucker för svart och vitt också. Det är liksom alltid snyggt och fräscht, och vill man lägga till någon färg så funkar ju vilken färg som helst ^^ Väldigt praktiskt om man ändrar tycke ofta, vilket jag gör :)

RSS 2.0