Fest med alkogänget HAHA

Har ju varit på party! En arbetskamrat fyllde 31 år och bjöd in lite folk till middag och allmän fest. Flemming och jag åkte dit med en annan arbetskamrat så vi kunde påbörja alkoholintaget redan innan, hihi :)

Svårt att veta vad man ska köpa, men vin funkar väl för det mesta ^^


Vi kom fram, grattade värdinnan och hade väl hunnit dricka första välkomstdrinken när min mobil ringde. Det var från jobbtelefonen och den som skulle jobbat natten hade ringt sig sjuk och dom hittade ingen som kunde jobba! Haha, ja tre av oss var ju där på fest och redan påverkade av alkohol så vi kunde ju inte jobba. Det visade sig sen att alla som inte var sjuka hade druckit den kvällen så en av dem som hade jobbat kvällen fick stanna kvar och jobba natten! Sedan detta kallar vi oss ALKOGÄNGET, hahaha! Ja, det var ju lagom kul för tjejen som fick lov att stanna, men såhär i efterhand kan man skratta lite åt det :)

Festen var jättekul, vi fick chiliconcarne med ordentligt sting i! Det var jättegott, och smart mat att bjuda på då det är lätt att äta och man gör ju allt i en gryta! Fast dom hade en till som var lite svagare åt barnen.

Det blev mycket snack om allt möjligt som vanligt och Flemming fick sig en rikgit komplimang, haha. Det var en tjej som frågade honom vad han hade för dialekt, vilket då betydde att hon faktikst trodde han pratade svenska! ^^

Allt eftersom barnen blev trötta avslutades festen (Flemming och jag var de enda utan barn) och efteråt hamnade vi helt oplanerat på efterfest hos Björn och Erika (dom som har Nera). Där blev vi till klockan 4 på natten, haha, och löste alla världsproblem som existerar :) Iallafall tyckte vi att vi gjorde det i fyllan och villan ;)

Kram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0