2010!



Självklart önskar även jag och Flemming Gott Nytt År :)

Söta bilder <3

Såhär gulligt sover dom sen två dagar :)





Puss nosarna <3

Julen (äntligen) över för i år

Flemming och jag firade jul i Norrland iår, hos mina föräldrar. Vi for upp den 22:a och i Härnösand stannade vi till hos min syster Lotta, önskade god jul och lämnade lite julklappar. Nästa dag hälsade vi på i Örnsköldsvik, först hos min andra syster Sussie i deras nybyggda hus och WOW säger jag bara... :) Nästa stopp var hos Annica och Anders där vi blev bortskämda med härlig mat :) Sen hämtade vi upp Eleanor och Toka på väg upp till gamla kära hundtorpet. Alltid ett kärt återseende för mig numera. Där gick vi på belgar-prommis; Tia, Imba, Toka, Kimba, Tino och Öxo åsså vi tvåbenta förstås :) Efter det återvände vi till Västhammar igen.

Mamma fick klä granen iår och fick Tia-puss som tack ^^


Tia sötnosen <3


Julafton blev en lugn tillställning, Kalla Anka vid tre, lite julmat senare och sen öppnade vi julklapparna. Tror hundarna fick flest i år, vi fick hjälpa till att öppna för dom hade fullt upp ^^ Kan hända dom var mätta sen julmaten, dom fick som vanligt en liten egen tallrik efter Vi ätit :)

Juldagen lånade jag mina föräldrars nyinköpta digitala systemkamera och tog lite bilder på voffarna, dom bara älskar snön! Båda två har typ huvudet mer under snön än ovanför när vi är ute :)

Som sagt :)


Fin bild som mamma tog


Imba pimba börjar bli en riktig skönhet <3


Imba gillar snö, har jag sagt det? ;)


Imorgon drar vi hemmåt mot Eskilstuna och sen jobbar jag över nyår... :( Man får tänka på pengarna sånna gånger...

God fortsättning!


GOD JUL!


Lördag = också party! ^^

Så var det dags igen :) Den här gången var vi bjudna till en av mina arbetskamrater, Gertrud, på glöggkväll. Har varit där förut på fest, då satt vi ute på hennes altan bland underbara gröna växter och mysiga små prydnader i alla möjliga former. Hon har en underbar trädgård och ett lika underbart hus.

Ute hade hon en enorm jättecool tomte bubbla, ni vet en sån där snökula som man skakar så snöar det innuti :)



Vi hade jättemysigt med glögg och Gertrud hade fixat jättegod plockmat åt oss :) Hon är en riktig stjärna Gertrud :) fast hon ville inte vara med på bild, haha



Det visade sig vara nördarnas afton, vi kunde bara inte sluta prata om Fishworld, Fishville, Happy Aquarium, Happy Pet, Farmville osv osv osv.... :D Flemming kunde bara luta sig tillbaka och för en gång skull inte vara nördigast i ett spel ;)



Kvällen pendlade mellan djupa samtal till tokiga och galna upplevelser alla varit med om. Gertrud föder upp hundar av rasen bischon frisé och kan en hel del om hundar så vi hamnade i en del intressanta diskussioner :)

Kvällen avslutade vi med en titt på Mustangen i deras garage! Coooooolt!

Onsdag - Lill-lördag = party :)

Erica och hennes arbetskamrater brukar med jämna mellanrum ha afterwork och i onsdags var det dags igen :) Sist jag var med henne och hennes arbetskamrat slutade det med fylle geocashing och bus i gamla stan, haha :)

Flemming och jag mötte upp lite senare för F hade gymnastik till 20, så vi svepte några vodka-redbull, gick ut med hundarna och gav oss av :)

Coolast i stan med Flemmings cigg, HAHA


Dom hade hunnit göra sig riktigt hemmastadda på Bishops Arms när vi kom, mysigaste bordet längst in, närmast till toan, asnice ^^ Bishops är för övrigt enda stället jag vet om som har två toaletter inne på samma toalett :)

Ganska snart utvecklades en lek som gick ut på att sno julpynt runt om i lokalen, glitter, pynt från julgranen och en stjärngosse strut hann dyka upp innan en tjej som jobbade där började kasta långa blickar mot vårat bord ;D

Början på kvällen då vi fortfarande var ganska städade ^^


Slutet på kvällen, galet folk - galen kväll ^^



Efter några jägershots och djupa samtal om vikingar och storheten hos smålandsmän drog vi vidare till Gustav på efterfest! Och vad hittar vi där om inte ett Xbox och ett prima Rock Band, hihi :) Ett perfekt avslut på en galen kväll :)

Julen har flyttat in <3

Flemming och jag har julpyntat ikväll. Det blir så himla mysigt med alla ljus överallt, man behöver verkligen det nu när det är så mörkt och tråkigt ute. Speciellt deprimerande är det ju när regnet inte vill ge sig, Sverige har hamnat i nån regnperiod :(

Ljuset runt jul behövs nog lite extra här nere eftersom det troligtvis inte blir så mycket snö som lyser upp ute...











Julmust! :D Lägg även märke till de två bärbara, syns att det är två nördar som bor här :)
Vi såg film ikväll, The Nightmare before Christmas



Den är gammal, från 1993, men jag har inte sett den förut. Jag ÄLSKAR stilen på den här filmen!
Tim Burton har gjort den och han har även gjort Corpes Bride som är i samma stil, även Sleepy Hollow och Edvard Scissorhands som är andra favoriter hos mig. Det är liksom en mörkare lite speciell stil och i love it!



Kram på er!
I år ska jag fan ha en bra jul.

RSS 2.0