Home sweet home

Nu har Sigge och jag landat i Eskilstuna, nöjda och glada över att äntligen vara framme och hemma.
Han fick följa med först hem till mig och där fick han träffa Nera en snabbis. Nera var mest glad över att se mig så hon brydde sig inte om honom så mycket, men det stoppade inte honom från att flörta lite ^^

Sen bar det av till nya matten Erica! Lite tveksam var han inför trapporna, men det gick det med :D Väl inne kollade han in sin nya lya, fick sin matbar framställd och sitt tuggben han hade med sig. Flemming och jag bestämde oss för att gå hem så Erica och Sigge skulle få lite lugn och ro tillsammans och vi bestämde att vi skulle ta en gemensam kvällsprommis med vovvarna och E lovade att ringa när allt hade lugnat sig och han varvat ner.

Vi möttes ca en timme senare och allt hade gått bra. Han hade lagt sig och halvsomnat efter ett tag, skönt. Vi gick en ganska lång promenad och pratade mycket om koppelträning (han går dock rätt bra i kopplet), kontaktövningar (vilket han verkar ha gjort tidigare^^) och inkallning.

Här är Sigge och nyblivna matte Erica!


Saknar "mina" puppsar, hoppas veckorna går fort, ska tillbaka dit i mitten på juni har jag tänkt. Sen är det bara ett tag kvar tills dom är "klara" och jag får tillbaka Tia och får ta med en valp hem HIHI, ska bli så kul!

Sov Gott! (ni som får ^^)

Kommentarer
Postat av: Erica

Ja.. "problemet" med trapporna är nu i princip som bortblåst och han rejsar som värsta bergsgeten i dem, även när matte har försovit sig och egentligen vill ta hissen.



Välkommen hem, jag har saknat dig!



Och... jag har ett förslag, eller i ärlighetens namn två.. ;)

2009-05-31 @ 14:38:17
URL: http://svenssonhippi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0