Länge sen nu

Ja, det var länge sen jag bloggade nu känns det som, sen Imba kom in i huset har man inte så mycket tid till att bara sitta, hehe. Första tiden med henne vad väldigt lugn, hon sov mycket och var sådär lagom busig, men nu är den tiden förbi!

Nu ränner hon fram och tillbaka mellan köket och vardagsrummet med olika utvalda leksaker, men favoriten är om hon får tag i en tidning, hon ÄLSKAR papper!  När man är ute och går med henne är det fullt fart ut i kopplet och hon vill gärna runda den som håller i kopplet så man snurrar in sig totalt, lagom kul när man försöker gå med två eller tre hundar samtidigt ;)

Det är liiite svårt att få bra bilder på henne ;)
   

I det stora hela är hon underbar! Hon lyssnar, lär sig, hon fattar snabbt vad man menar, hon älskar att bära saker och kommer iaf oftast med sakerna. Hon har också fått vara mycket ute utan Tia så hon har fått ta egna initiativ, när dom är tillsammans hänger hon mycket efter Tia vilket ju inte alls är konstigt :) Det blir nog min största utmaning att styra så dom två fortsätta utvecklas som två självständiga individer.

I tisdags var vi på djurkliniken och tog 12-veckors sprutan och då har dom en liten rutin att varje gång man kommer med en valp för första gången så går en veterinär igenom hunden och lyssnar på hjärtat och så fick vi lite godis med oss hem. Väldigt trevligt, hon pussade på människorna och sa inte ett pip när hon fick sprutan.

Det var drop-in så vi fick vänta ganska länge, tröttsamt tyckte Imba ^^


Kram från oss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0