Julledigt!

Det blev bra timing med mån-fre jobb över jul och nyår, tog några dagars komp och semester och fick två veckors ledighet :) Så jäkla skönt och behövligt.

Julafton var lugn iår, vi hade Ellen på morgonen och hon fick öppna några paket innan hon for till mamma <3 I vårt nya, nästan färdiga vardagsrum kan tilläggas :)

    

Dagen efter drog vi till Norrland, slås varje gång av hur vackert det är här uppe, speciellt när man inte varit här på ett tag... Norrland har liksom format mig, men ändå kan jag inte känna någon längtan till att flytta tillbaka. Trivs väldigt bra med närheten till allting där nere och att "bara" hälsa på i Norrland.

    

Varit två svängar till Övik och träffat "hundsläkten" :) Tia fick träffa sin älskade kennelmamma Eleanor <3 och vi träffade även Annica, Anders, Tino, Öxo, Clip och Delta <3 

    
 

Var även och träffade några tjejer från gamla klassen som jag inte träffat på många, många år. Vi sågs över en fika hemma hos en av tjejerna och pratade gamla minnen och berättade lite vad vi gjort sedan sist :) Usch, vad vi börjar bli gamla! Fast än är det en bit kvar till 40års krisen som tur är ;)

Nu blir det snart nyårsmat och har man tur kanske man får sig lite champange innan det blir sängdags ;)

Gott nytt år!

Kommentarer
Postat av: Diana och tervtöserna

Härliga bilder från Norrland, synd att vi aldrig lyckas tajma! :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback